TODOS TANGO FESTIVAL CORFU 14-18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

TODOS TANGO FESTIVAL CORFU

Οι προετοιμασίες για το δεύτερο TODOS TANGO FESTIVAL ξεκίνησαν με το που έπεσε η αυλαία του πρώτου, πέρσι το καλοκαίρι! Ο ενθουσιασμός και η αγάπη όλων των καλεσμένων μας γέμισε με δύναμη και πολλή όρεξη, αλλά ταυτόχρονα μας επιφόρτισε με την υποχρέωση να το επαναλάβουμε ακόμα καλύτερο. Εδώ είμαστε λοιπόν μια ανάσα πριν την τελική ευθεία! Ήρθε η στιγμή να ανανεώσουμε το ραντεβού μας.. TODOS TANGO FESTIVAL CORFU 2017, 14 με 18 Ιουνίου υπό την αιγίδα του Δήμου Κέρκυρας και της πρεσβείας της Αργεντινής.


Ας δούμε όμως τι θα συμβεί στη Κέρκυρα φέτος τον Ιούνιο. Ο κορυφαίος maestro Miguel Angel Zotto με την Daiana Guspero μας τιμούν για δεύτερη φορά με την παρουσία τους στο φεστιβάλ μας και έρχονται στην Ελλάδα λίγες εβδομάδες μετά την πανηγυρική παρουσίαση της παράστασής τους
RAICES στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα… να διαδώσουν το τάνγκο σε όσους θέλουν να το γνωρίσουν σε βάθος αλλά και να μας εκσταστιάσουν με τον χορό τους.

Δίπλα τους θα βρίσκεται ένα ξεχωριστό ζευγάρι οι Sebastian Missé και Andrea Reyero, ένα ζευγάρι ορόσημο στην ιστορία του αργεντίνικου τάνγκο. Η απαράμμιλη τεχνική τους, η βαθιά επικοινωνία τους και η εμπνευσμένη ερμηνεία τους, τους έχει φέρει στην παγκόσμια κορυφή του τάνκγο και τους έχει προσφέρει την αναγνώριση και τον θαυμασμό όλων όσων αγαπούν αυτόν τον χορό.

Αλλά δεν τελειώνουμε εκεί. Το τρίτο ζευγάρι που μας τιμά με την παρουσία του είναι ένα ζευγάρι έκπληξη, σύμβολο της ένωσης του ελληνικού με το αργεντίνικο στοιχείο. Ο Κώστας Νικολαΐδης με την συγκλονιστική Stella Missé!

Και τα τρία ζευγάρια θα προσφέρουν σεμιναριακά μαθήματα με θεματολογία που έχει ανακοινωθεί στο www.todostango.com. Δεν θα λείψουν τα ειδικά μαθήματα τεχνικής για τις ντάμες και φυσικά τα εντυπωσιακά shows των ζευγαριών στις Gala Milongas.

Όμως, όπως καταλαβαίνετε δεν θα σας αποκαλύψουμε ακόμα όλα όσα σχεδιάζουμε… Μείνετε συντονισμένοι, για να επωφελείστε πρώτοι των προσφορών και να μαθαίνετε τα νέα του φεστιβάλ.

Το Messonghi Beach Hotel ανανεωμένο, μας προσφέρει τα deluxe δωμάτιά του ανοίγοντας πάλι τις πόρτες του για εμάς, το αεράκι του Ιουνίου στην Κέρκυρα, δροσίζει τις φλογερές νύχτες tango και το καλοκαίρι ξεκινάει…!

Δείτε το promotional video του Φεστιβάλ:

https://www.youtube.com/watch? v=jGgbVYfyYuc

About The Author

M-word Web Radio

Οι παραγωγοί του σταθμού απαρτίζουν μια καλλιτεχνική κολεκτίβα, με moto τους τις λέξεις «Art & Life». Ο καθένας προερχόμενος και από διαφορετικό τομέα τέχνης (κινηματογράφο, τραγούδι, εικαστικά, θέατρο, συγγραφή κλπ) στόχο έχει μέσα από τις εκπομπές του να παρουσιάσει νέους καλλιτέχνες, αλλά και τάσεις, ιδέες και ρεύματα. Επειδή οι παρέες γράφουν καθημερινά την δικιά τους ιστορία, ταξιδέψτε μαζί μας και ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια καθημερινότητα γεμάτη δημιουργία και τέχνη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.