Λένε πως ο Γιώργος Ρους έχει μια Ιδιαίτερη Σχέση με το τραγούδι, ερμηνευτικά, μουσικά και ακόμα περισσότερο στιχουργικά. Ισχυρίζεται ότι είναι Από το Φεγγάρι, αλλά έχει και τον Πειραιώτη μέσα του. Θα συμφωνήσουμε σε πολλά μαζί του, όπως στο ότι χρειάζεται να δώσουμε Ένα Φιλι και τα Όνειρα Γίνονται Πάλι. Ελάτε να κάνουμε μια Βουτιά στο Κενό και να το γεμίσουμε με μουσικές και λόγια, Αταξία και Εξαιρέσεις
Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή Deos On Air – Αφιερωμένο Εξαιρετικά, με τα Φώτα της Γης στραμμένα στο studio του M-Word Radio.

Bio
Γεννήθηκε στον Πειραιά. Τον Οκτώβριο του 2009 κέρδισε στον πρώτο διαγωνισμό της μουσικής πλατφόρμας Jumping Fish με το τραγούδι «Εξαιρέσεις». Στις 14 Ιουνίου 2010 το τραγούδι ανακηρύχθηκε τραγούδι της χρονιάς, έχοντας ξεπεράσει τις 35.000 ραδιοφωνικές μεταδόσεις σε διάστημα μικρότερο του ενός έτους, δίνοντας του μία θέση ανάμεσα στους καλύτερους πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες,[1] του 2010 και παράλληλα το αντίστοιχο βραβείο Mad “Track of the Year” στα Mad Video Music Awards. Τον Μάρτιο του 2010 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ του από την Archangel Music στο οποίο εμπεριεχόταν το «Εξαιρέσεις» καθώς και το δεύτερο single «Μαριονέτες». Τον Φεβρουάριο του 2011 κυκλοφόρησε το τραγούδι του «Ιδιαίτερη Σχέση», για την ταινία του Νίκου Ζαπατίνα Μιά φορά και ένα μωρό με πρωταγωνιστές τους Πέτρο Φιλιππίδη και Σάκη Μπουλά. Τον Ιούνιο του 2014 έγραψε μουσική σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη για το τραγούδι «Ένα φιλί» που ερμηνεύει η Χάρις Αλεξίου, και που κυκλοφόρησε από τη Heaven.

 

About The Author

M-word Web Radio

Οι παραγωγοί του σταθμού απαρτίζουν μια καλλιτεχνική κολεκτίβα, με moto τους τις λέξεις «Art & Life». Ο καθένας προερχόμενος και από διαφορετικό τομέα τέχνης (κινηματογράφο, τραγούδι, εικαστικά, θέατρο, συγγραφή κλπ) στόχο έχει μέσα από τις εκπομπές του να παρουσιάσει νέους καλλιτέχνες, αλλά και τάσεις, ιδέες και ρεύματα. Επειδή οι παρέες γράφουν καθημερινά την δικιά τους ιστορία, ταξιδέψτε μαζί μας και ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια καθημερινότητα γεμάτη δημιουργία και τέχνη.

Related Posts