Η εκπομπή Bloody Mary, είχε τη χαρά να γνωρίσει από κοντά μέλη της συντακτικής ομάδας του ηλεκτρονικού περιοδικού Athens Vibe.
Μια ομάδα “θετικών” ατόμων, που ζει, ρουφάει και μεταδίδει κάθε θετική δόνηση της πόλης, μέσα από τα άρθρα της. Με moto “Positive mind. Positive vibe. Feel the vibe.” η παρέα μας ξεσήκωσε αυτό το ραδιοφωνικό δίωρο, με τις ατάκες, τις εμπειρίες, τα νέα τους project (όπως το Project: Happy Faces Greece by Athens Vibe) και τις απάντήσεις στις ερωτήσεις του κοινού στο Chat.
Απολαύστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη στο M-word web radio και αναμείνατε στα ηχεία σας γιατί σύντομα θα τους έχουμε παρέα στη ραδιοφωνική μας οικογένεια.

About The Author

M-word Web Radio

Οι παραγωγοί του σταθμού απαρτίζουν μια καλλιτεχνική κολεκτίβα, με moto τους τις λέξεις «Art & Life». Ο καθένας προερχόμενος και από διαφορετικό τομέα τέχνης (κινηματογράφο, τραγούδι, εικαστικά, θέατρο, συγγραφή κλπ) στόχο έχει μέσα από τις εκπομπές του να παρουσιάσει νέους καλλιτέχνες, αλλά και τάσεις, ιδέες και ρεύματα. Επειδή οι παρέες γράφουν καθημερινά την δικιά τους ιστορία, ταξιδέψτε μαζί μας και ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια καθημερινότητα γεμάτη δημιουργία και τέχνη.

Related Posts