Η δημοσιογράφος Βάσια Ρούσσου μας παρουσιάζει, στην εκπομπή “ένθεν και ένθεν” τον ερμηνευτή και τραγουδοποιό Δημήτρη Καρρά και τα 16 χρόνια παρουσίας του στον χώρο της μουσικής, ήταν χαρά και τιμή μας να ακούσουμε κάποια από τα 160+ τραγούδια του!

Βιογραφικό
Ο Δημήτρης Καρράς είναι πρώην μέλος των συγκροτημάτων Πάζλ και Βωξ, έχει πέντε προσωπικούς δίσκους, “Ντέμο”,”Αστιβή”, “Οι σχιζοφρενείς δεν χασμουριούνται σχεδόν ποτέ”, “Θνητάριο”, “Ζώδια & Πορνό” καθώς και την σειρά δίσκων 45 στροφών με γενικό τίτλο “Γεροντοπείσματα” που αποτελείται από 7 δίσκους 45 στροφών.

http://dimitriskarras.bandcamp.com/
www.dimitriskarras.gr

 

 

About The Author

M-word Web Radio

Οι παραγωγοί του σταθμού απαρτίζουν μια καλλιτεχνική κολεκτίβα, με moto τους τις λέξεις «Art & Life». Ο καθένας προερχόμενος και από διαφορετικό τομέα τέχνης (κινηματογράφο, τραγούδι, εικαστικά, θέατρο, συγγραφή κλπ) στόχο έχει μέσα από τις εκπομπές του να παρουσιάσει νέους καλλιτέχνες, αλλά και τάσεις, ιδέες και ρεύματα. Επειδή οι παρέες γράφουν καθημερινά την δικιά τους ιστορία, ταξιδέψτε μαζί μας και ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια καθημερινότητα γεμάτη δημιουργία και τέχνη.

Related Posts