Η εκπομπή “στο πατητήρι των ήχων” με τον Αλέξανδρο Γερασίμου, φιλοξένησε την Αρετή Κοκκίνου και τη Θέλμα Καραγιάννη και σας μεταφέρουμε το παραπάνω απόσπασμα.

Η Αρετή Κοκκίνου είναι μουσικός με πολύχρονη παρουσία στην ελληνική σκηνή. Παίζει κιθάρα και μαντολίνο αλλά είναι επίσης συνθέτης και ενορχηστρώτρια. Ως τραγουδοποιός και ενορχηστρώτρια, υπογράφει τη νέα η δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Η ζωή στο βασίλειο του τίποτα” της νέας τραγουδίστριας Θέλμας Καραγιάννη. Έχει επίσης επιμεληθεί την ενορχήστρωση της παράστασης «Γυναίκες Δημιουργοί» με τον Νίκο Καρακαλπάκη και την Θέλμα Καραγιάννη που είχε παρουσιαστεί στο θέατρο Eliart.
http://www.aretikokkinou.gr/

About The Author

M-word Web Radio

Οι παραγωγοί του σταθμού απαρτίζουν μια καλλιτεχνική κολεκτίβα, με moto τους τις λέξεις «Art & Life». Ο καθένας προερχόμενος και από διαφορετικό τομέα τέχνης (κινηματογράφο, τραγούδι, εικαστικά, θέατρο, συγγραφή κλπ) στόχο έχει μέσα από τις εκπομπές του να παρουσιάσει νέους καλλιτέχνες, αλλά και τάσεις, ιδέες και ρεύματα. Επειδή οι παρέες γράφουν καθημερινά την δικιά τους ιστορία, ταξιδέψτε μαζί μας και ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια καθημερινότητα γεμάτη δημιουργία και τέχνη.

Related Posts