Η Αλεξάνδρα Κόνιακ και ο Χρίστος Σερενές στο Bloody Mary

Κυριακάτικο απόγευμα και η χαρισματική Αλεξάνδρα Κόνιακ, παρέα με το μουσικοσυνθέτη Χρίστο Σερενέ, μας χάρισαν ένα δίωρο γεμάτο μουσικές, αποκαλύψεις αναμνήσεων από τη μέχρι τώρα πορεία τους και δυο live κομμάτια στο στούντιο του M-word web radio και στην εκπομπή Bloody Mary, με τη Μαρία Χατζηγιάννη.

Αλεξάνδρα Κόνιακ
Υπήρξε μέλος του συγκροτήματος Stavento (2008-2009) και συμμετείχε στο δίσκο «Σήμερα το γιορτάζω» (χρυσό) και στα Mad Video Music Awards (βραβείο Hip Hop). Τραγούδησε στο πλευρό του Χρήστου Δάντη μέχρι το 2013. Συμμετείχε στους δίσκους του συνθέτη Σάκη Τσιλίκη «Ταξίδι με τον Οδυσσέα» (2014, σε στίχους της Τούλας Καρώνη), «Τα παιδιά της ανάγκης» (2012, σε στίχους του Σταμάτη Μεσημέρη) και μαζί του τραγούδησε στη συναυλία «Έλληνες του κόσμου» (Ηρώδειο, Σεπτέμβριος 2013).

Τον Οκτώβριο του 2014 κυκλοφόρησε από την Polymusic, η πρώτη δισκογραφική της δουλειά, με τίτλο «Σούπερ κορίτσι» (τους στίχους στο ομώνυμο τραγούδι υπογράφει η Sunny Μπαλτζή και τη μουσική ο Χρίστος Σερενές).

Παράλληλα, ασχολείται με τη φωτογραφία έχοντας πραγματοποιήσει δύο ομαδικές εκθέσεις (Θέατρο ΔιαΔύο, Πολυχώρος Vault), διατηρεί στήλη στο all4fun.gr και σπουδάζει στο ΤΕΙ Αθήνας (Τμήμα Αισθητικής Κοσμητολογίας).

Αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Circus Explosiva”, της καλλιτεχνικής ομάδας Νεφελόπετρα [Κάθε Σάββατο στο El Convento Del Arte] καθώς επίσης συμμετέχει και στην θεατρική παράσταση “Μικρές Ιστορίες Φόνων” του Παναγιώτη Μπρατάκου, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά [Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Vault Theatre Plus].