Η Γιάννα Βασιλείου Unplugged στο πατητήρι των ήχων

Ο Αλέξανδρος Γερασίμου και η εκπομπή “στο πατητήρι των ήχων” φιλοξένησε τη δημιουργό Γιάννα Βασιλείου σε ένα μοναδικό Unplugged.

Η Γιάννα Βασιλείου είναι μουσικός, ερμηνεύτρια, συνθέτης και στιχουργός. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη. Η αγάπη και η ενασχόλησή της με τη μουσική και το τραγούδι φάνηκε από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής της, όπου παράλληλα με τα πρώτα μαθήματα μουσικής που παρακολούθησε ξεκίνησε και τις εμφανίσεις της σε μουσικές παραστάσεις.
΄Εχει σπουδάσει στο τμήμα μουσικών Σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι αριστούχος διπλωματούχος πιάνο, αρμονίας, αντίστιξης και φούγκας.
Η εμφάνισή της στο χώρο της δισκογραφίας έγινε με το πρώτο της τραγούδι “Λόγια Αγάπης” σε δική της ερμηνεία, μουσική και στίχους, που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2013 από τη Minos EMI Universal.
Η πρώτη δισκογραφική της δουλειά με τίτλο “Όλα Όσα Αγαπώ”, από τις πρώτες ώρες κυκλοφορίας της κατέκτησε την πρώτη θέση στο iTunes. Από αυτήν ξεχώρισαν τα τραγούδια “Μοιάζει Απλό” και “Κάθε Φορά Που Θα ‘ρθεις Βρέχει”

Παράλληλα ανέλαβε την απόδοση στίχων και τη φωνητική διδασκαλία στο μιούζικαλ “Rocky Horror Show” και τη “Φρουτοπία” στο θέατρο Rex, και στο “Ας Ερχόσουν για λίγο” στο Ακροπόλ.

Αυτές τις μέρες θα κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι με τίτλο “Μια Στιγμή Στο Χρόνο”, προπομπός του επερχόμενου δίσκου της που αναμένεται για το φετινό Δεκέμβρη.

http://www.yannavasileiou.com/