Η εκπομπή “Στο πατητήρι των ήχων” με τον Αλέξανδρο Γερασίμου, φιλοξένησε στο στούντιο του M-word web radio τους Moka Band.

Η THE MOKA BAND ,αποτελείται από ένα σύνολο μουσικών με διαφορετικές μουσικές επιρροές και ο ήχος που βγάζουν κινείται στη Funk και τη Soul μουσική με αρκετά στοιχεία ατμόσφαιρας.

Το σχήμα δημιουργήθηκε στις αρχές του 2013,πραγματοποιώντας αρκετές ζωντανές εμφανίσεις από τότε. Ύστερα από έναν σχεδόν χρόνο ηχογραφήσεων στο Studio Paraga με παραγωγό τον Νίκο Ξύδη,το Νοέμβριο του 2014 , κυκλοφόρησε το πρώτο του album με τίτλο “I”, σε μια κατάμεστη παρουσίαση στο Kookoo. Η έκδοση και διανομή του δίσκου,έγινε από το label Imantas του Παναγιώτη Κωτσίδη. Το Album I εκτός από το περιεχόμενο του απέσπασε θετικότατα σχόλια και για την αισθητική της χειροποίητης ξύλινης συσκευασίας του. Η πρώτη παρτίδα των 140 τεμαχίων του δίσκου εξαντλήθηκε μέσα σε 2 ημέρες. Παράλληλα ξεκίνησε και η digital διανομή του δίσκου,με παρουσία σε όλα τα ηλεκτρονικά stores, όπως iTunes,Google Play,Spotify,Amazon κλπ. Η THE MOKA BAND,έχει συμμετάσχει σε πολλά μεγάλα live και festivals,όπως με την Kovacs και τον Gramatik στον Βοτανικό ,στο 37ο River Party στο Νεστόριο Καστοριάς, Active Member στην Τεχνόπολις κ.ά..
.
GET THE ALBUM:
– iTunes: https://itunes.apple.com/gr/album/id945942819
– Google Play: http://goo.gl/o1X1IQ
– Spotify: http://goo.gl/sR5ah7
– Amazon: http://goo.gl/PAAGxX
– Deezer: http://www.deezer.com/album/9242417

About The Author

M-word Web Radio

Οι παραγωγοί του σταθμού απαρτίζουν μια καλλιτεχνική κολεκτίβα, με moto τους τις λέξεις «Art & Life». Ο καθένας προερχόμενος και από διαφορετικό τομέα τέχνης (κινηματογράφο, τραγούδι, εικαστικά, θέατρο, συγγραφή κλπ) στόχο έχει μέσα από τις εκπομπές του να παρουσιάσει νέους καλλιτέχνες, αλλά και τάσεις, ιδέες και ρεύματα. Επειδή οι παρέες γράφουν καθημερινά την δικιά τους ιστορία, ταξιδέψτε μαζί μας και ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια καθημερινότητα γεμάτη δημιουργία και τέχνη.

Related Posts