Η Nalyssa Green χάρισε στους ακροατές του M-word web radio μοναδικές στιγμές με τη φωνή της, στην εκπομπή της Εφης Κάτσα “κακή εκπαίδευση”

www.m-wordradio.gr Το ιντερνετικό ραδιοφωνο των νεων καλλιτεχνών

η Nalyssa άρχισε να παίζει δημοσίως μουσική συμμετέχοντας σε διάφορες αθηναϊκές μπάντες ως τραγουδίστρια, ακορντεονίστρια και θερεμινίστρια, από το 2009. Το 2010 είχαν μαζευτεί αρκετά τραγούδια στο κεφάλι της και μαζί με τον Σπύρο Λιβάνη (τον παραγωγό και των δύο δίσκων της) τα διοχέτευσαν στο φως της πραγματικότητας για να αποτελέσουν τον πρώτο της do it yourself δίσκο Barock. Μετά ένταξαν και άλλους σε αυτό που εν τέλει έγινε όμάδα και άρχισαν τα λάηβ. Το 2011 το Barock κυκλοφόρησε σε βινύλιο από την Inner Ear. Τέλη του 2012 τα επόμενα (και προηγούμενα) τραγούδια βρήκαν το δρόμο τους προς τον κόσμο μέσα από τον δεύτερο δίσκο της Nalyssa The Seed. Αυτή τη φορά στη δημιουργική ομάδα προστέθηκε και ο από πάντα drummer του σχήματος Ευάγγελος Ασλανίδης. Ο εν λόγω δίσκος φτιάχτηκε σπιτικά, κατά το μεγαλύτερο μέρος του σε ορεινό γραφικό χειμωνιάτικο χωριό της πελοπονήσου. Πλέον η λάηβ μπάντα αποτελείται από τους Ευαγγελία Ξυνοπούλου (πλήκτρα-φωνές-κρουστά), Σπύρο Λιβάνη (κιθάρες), Βασίλη Νιτσάκη (μπάσο), Εβάγγελο Ασλανίδη (τύμπανα) και Nalyssa Green (φωνή, κιθάρα, θέρεμιν).

η αγάπη θα θριαμβεύσει. http://www.nalyssagreen.com/

About The Author

M-word Web Radio

Οι παραγωγοί του σταθμού απαρτίζουν μια καλλιτεχνική κολεκτίβα, με moto τους τις λέξεις «Art & Life». Ο καθένας προερχόμενος και από διαφορετικό τομέα τέχνης (κινηματογράφο, τραγούδι, εικαστικά, θέατρο, συγγραφή κλπ) στόχο έχει μέσα από τις εκπομπές του να παρουσιάσει νέους καλλιτέχνες, αλλά και τάσεις, ιδέες και ρεύματα. Επειδή οι παρέες γράφουν καθημερινά την δικιά τους ιστορία, ταξιδέψτε μαζί μας και ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια καθημερινότητα γεμάτη δημιουργία και τέχνη.

Related Posts