|

Η Πέννυ Μπαλτατζή unplugged στο “αφιερωμένο εξαιρετικά”

Η Πέννυ Μπαλτατζή βρέθηκε στο στούντιο του M-word web radio και την απολαυσαμε unplugged στο “αφιερωμένο εξαιρετικά” με τον Deos.

Η Πέννυ Μπαλτατζή «εισέβαλε» στο χώρο του τραγουδιού από το 1999 και έχει καταφέρει με σκληρή δουλειά -και τη διαίσθηση της- πολλά στη μικρή Ελλάδα, που έμαθε το swing τα τελευταία χρόνια. Συνέχισε το μουσικό ταξίδι της το 2010 με τους Penny and the Swinging Cats και τώρα με νέο πια σχήμα, μας ταξιδεύει σε ένα μουσικό, εξωτικό χαρμάνι. Μετά από ανάγκη για διακοπές και τη δοκιμή αρκετών μουσικών, η Πέννυ κράτησε δύο μέλη από την προηγούμενη μπάντα και η ομάδα κατέληξε με τους: Δημήτρης Καραγιάννης (σαξόφωνο), Kal Draco (ντραμς), Παντελής Ντζιάλας (κιθάρα), Πέτρος Σταμέλος (μπάσο) και Μένιος Γούναρης (πιάνο).

Μεγάλο σχολείο για εκείνη αποτέλεσε η συμμετοχή της σε συναυλία του Adam Levi. «Ο επί 10 χρόνια κιθαρίστας της Norah Jones σε συνεπαίρνει μαζί του στη σκηνή και σε οδηγεί αυτός. Αυτό είναι πολύ βασικό, όταν είσαι frontman», δηλώνει. Αντίστοιχα, μία επιθυμία, που έγινε πραγματικότητα, ήταν η συνεργασία με τον Διονύση Σαββόπουλο, ενώ μας εξομολογείται πως το «Μια θάλασσα μικρή» θα ήθελε να είναι δικό της τραγού