Η Κατερίνα Κυρμιζή και ο Νίκος Γρηγοριάδη βρέθηκαν καλεσμένη της Βάσιας Ρούσσου στην εκπομπή “ένθεν και ένθεν”, μας μίλησαν για τη νέα δισκογραφική δουλεία τους Λάρβα και σας μεταφέρουμε την ατμόσφαιρα μέσα απο το ακόλουθο βίντεο.

Διακριτικές παρουσίες με αξιόλογη πορεία και εφτά δίσκους που άφησαν το δικό τους μοναδικό στίγμα, η Κατερίνα Κυρμιζή κι ο Νίκος Γρηγοριάδης θα βρίσκονται για τρείς Παρασκευές 8 & 22 Ιανουαρίου και 5 Φεβρουαρίου στο φιλόξενο RestArt – All day cafe – Live music bar.

Οι δυο τραγουδοποιοί παρουσιάζουν το νέο άλμπουμ Λάρβα, στην πιο γυμνή του εκδοχή, με δυο κιθάρες, παρέα με τα τραγούδια τους που αγαπήθηκαν στο παρελθόν : από το διαχρονικό Στην πίσω τσέπη του BlueJean και την κομψή Παραμυθένια της Κατερίνας Κυρμιζή, στο ερωτικό Νυχτερινό και το δυναμικό Αλφάδι του Νίκου Γρηγοριάδη, κι από τα παλιότερα αγαπημένα Γυμνή από αγάπη και Κοράλλι, έως το πρόσφατο Αν δε μ΄αγαπάς.

Το νέο άλμπουμ Λάρβα, που έχει σα βασικό άξονα την ιδέα της μεταμόρφωσης, κυκλοφόρησε την Άνοιξη με την Κόκκινη Καρφίτσα, μουσικό περιοδικό της εφημερίδας Η ΑΥΓΗ και πρόσφατα, ψηφιακά από την Zefxis music και περιλαμβάνει 10 υπέροχα τραγούδια του Νίκου Γρηγοριάδη, μεταξύ αυτών τα : Είμαι καλά, Καινούργια μέρα, Σε είδα στην Πειραιώς και Δεύτερη ευκαιρία.

Λ ά ρ β α είναι η προνύμφη της πεταλούδας.
Λ ά ρ β α είναι η υπόσχεση της μεταμόρφωσης.

About The Author

M-word Web Radio

Οι παραγωγοί του σταθμού απαρτίζουν μια καλλιτεχνική κολεκτίβα, με moto τους τις λέξεις «Art & Life». Ο καθένας προερχόμενος και από διαφορετικό τομέα τέχνης (κινηματογράφο, τραγούδι, εικαστικά, θέατρο, συγγραφή κλπ) στόχο έχει μέσα από τις εκπομπές του να παρουσιάσει νέους καλλιτέχνες, αλλά και τάσεις, ιδέες και ρεύματα. Επειδή οι παρέες γράφουν καθημερινά την δικιά τους ιστορία, ταξιδέψτε μαζί μας και ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια καθημερινότητα γεμάτη δημιουργία και τέχνη.

Related Posts