|

Οι Κρυστάλλινες Σκιές unplugged στην εκπομπή Emotions In Motion

Ο Τάσος Πετράκος και η εκπομπή emotions in motion, φιλοξένησαν το συγκρότημα Κρυστάλινες Σκιές και είχαμε τη χαρά να τους ακούσουμε unplugged !!!

Οι Κρυστάλλινες Σκιές δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2012.
Έχουν αρκετές συναυλίες στο ενεργητικό τους εντός Αθηνών.
Στην αρχή συμμετέχοντας στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου Αγίου Δημητρίου καθώς και σε διάφορους μουσικούς διαγωνισμούς καταλαμβάνοντας μάλιστα την πρώτη θέση.
Στη συνέχεια εμφανίστηκαν σε σημαντικές σκηνές της Αθήνας όπως το ΓυάλινοΜουσικό Θέατρο, ο Σταυρός του Νότου, η Αρχιτεκτονική στο Γκάζι , το HolyWood stage και το θρυλικό Half Note.
Οι συνεργασίες με τους Απόστολο Ρίζο, Νίκο Μερτζάνο , Διονύση Τσακνή και τον Γιάννη Μηλιώκα, τους Kollektiva, τα Υπόγεια Ρεύματα καθώς και η συνύπαρξη επί σκηνής με τον Γιώργο Παντελιά από τα Κίτρινα Ποδήλατα , το Opening Act που έκαναν στην συναυλία του Πάνου Κατσιμίχα με τα Κίτρινα Ποδήλατα στον Ασύρματο τον Σεπτέμβριο του 2015 και το opening στον Βασίλη Καζούλη τον Σεπτέμβριο του 2015 αποτέλεσαν σημαντικές στιγμές για την εξέλιξη του συγκροτήματος.
Μέσα από τα τραγούδια τους εκφράζουν τα συναισθήματα και τους κοινωνικούς προβληματισμούς τόσο των ίδιων όσο και του κοινού τους.
Moυσικές επιρροές
-Παυλίδης
-Κίτρινα ποδήλατα
-Ξύλινα σπαθιά
-Ιωαννίδης
-Αφοί Κατσιμίχα
-Alter Bridge
-Πύξ Λάξ
– Τρύπες
– Muse

Ποταμιάνος Κώστας: Τραγούδι – ακουστική κιθάρα
Γκόδρας Λάμπρος: Ντραμς
Τσαρούχης Σπύρος: Ηλεκτρική κιθάρα
Τσιαπόκης Σάκης: Μπάσο
Μαδούρος Γιάννης: Πλήκτρα