Η εκπομπή Music Manifesto υποδέχεται στην παρέα της τον Leon of Athens, για να μιλήσουν για Indie Rock Pop μουσική και για την μέχρι σήμερα μουσική του διαδρομή.

http://www.leonofathens.com/

Ο Τιμολέων Βερέμης, ευρύτερα γνωστός στο καλλιτεχνικό στερέωμα ως Leon, γεννήθηκε στο Λονδίνο και ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική από πολύ μικρή ηλικία και το 2010 κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο Futrue.

Πλέον επιστρέφει στην μουσική σκηνή με καινούργια μπάντα, νέους ήχους, σημαντικές συνεργασίες και τον δίσκο “Global”.

Το καινούργιο του άλμπουμ, το οποίο μάλιστα κυκλοφορεί από την δική του δισκογραφική εταιρία, ηχογραφήθηκε στα Tarbox studios του Dave Fridmann ενώ την παραγωγή υπογράφει ο καταξιωμένος Tony Doogan.

About The Author

M-word Web Radio

Οι παραγωγοί του σταθμού απαρτίζουν μια καλλιτεχνική κολεκτίβα, με moto τους τις λέξεις «Art & Life». Ο καθένας προερχόμενος και από διαφορετικό τομέα τέχνης (κινηματογράφο, τραγούδι, εικαστικά, θέατρο, συγγραφή κλπ) στόχο έχει μέσα από τις εκπομπές του να παρουσιάσει νέους καλλιτέχνες, αλλά και τάσεις, ιδέες και ρεύματα. Επειδή οι παρέες γράφουν καθημερινά την δικιά τους ιστορία, ταξιδέψτε μαζί μας και ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια καθημερινότητα γεμάτη δημιουργία και τέχνη.

Related Posts