Οι Licentia Poetica παιζουν για εσάς unplugged στην εκπομπή “Αφιερωμένο εξαιρετικά” με το Γιάννη Deos, στο στούντιο του M-word web radio.

Οι Licentia Poetica* συναντήθηκαν εντελώς τυχαία! Οι δύο μουσικοί προέρχονται από δύο διαφορετικά μουσικά περιβάλλοντα. Η Αλεξάνδρα Παπαστεργιοπούλου εμπνευσμένη από την κλασική και παραδοσιακή μουσική, τραγουδώντας, παίζοντας τσέλο, φλάουτο, καχόν και ένα σύνολο κρουστών, σε συνδυασμό με τον Δημήτρη Ψαλλίδα, κιθαρίστα της gypsy jazz σκηνής, εκφράζουν με το δικό τους ύφος, συνθέσεις από ‘‘τυχαίες’’ εποχές!
https://www.facebook.com/licentiapoetica2016/timeline

About The Author

M-word Web Radio

Οι παραγωγοί του σταθμού απαρτίζουν μια καλλιτεχνική κολεκτίβα, με moto τους τις λέξεις «Art & Life». Ο καθένας προερχόμενος και από διαφορετικό τομέα τέχνης (κινηματογράφο, τραγούδι, εικαστικά, θέατρο, συγγραφή κλπ) στόχο έχει μέσα από τις εκπομπές του να παρουσιάσει νέους καλλιτέχνες, αλλά και τάσεις, ιδέες και ρεύματα. Επειδή οι παρέες γράφουν καθημερινά την δικιά τους ιστορία, ταξιδέψτε μαζί μας και ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια καθημερινότητα γεμάτη δημιουργία και τέχνη.

Related Posts