ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ & ΑΡΙΘΜΗΤΑΡΙ : Κ.ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗ&Π.ΚΟΛΟΚΟΤΣΑ, παρουσιάση IANOS

To M-word web radio είχε τη χαρά και την τιμή να βρίσκεται στην παρουσίαση των βιβλίων «Μουσικό Αλφαβητάρι» και «Μουσικό Αριθμητάρι» τα οποία συνοδεύονται από CD – των εκδόσεων διάπλαση-, από τις συγγραφείς Κέλλυ Σταμουλάκη και Πηνελόπη Κολοκοτσά.
Ένα μεσημεριανό απόγευμα γεμάτο μουσικές, αριθμούς και γράμματα που μας μαγεψε και μας ταξίδεψε.
Οι ερμηνευτές των τραγουδιών και οι συγγραφείς μας χάρισαν ένα ταξίδι στα γράμματα και στους αριθμούς μέσα από τις μουσικές του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. 
Τιμητική συμμετοχή στην παρουσίαση εκτός από τους ερμηνευτές θα έχουν και οι: Μελίνα Κανά, Κωνσταντίνα και Τάσος Χαλκιάς
Τα τραγούδια ερμηνεύουν: 
Βασίλης Λέκκας, Ευρυδίκη, Γιάννης Ζουγανέλης, Μαριάννα Τόλη, Πασχάλης Τσαρούχας, Γιώτα Νέγκα, Σταύρος Σιόλας, Τζούλι Μασίνο,  Μαυρίκιος Μαυρικίου, Ευτυχία Φαναριώτη, Ορέστης Τρίκας, Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης, Μυρσίνη Δόξα, Σταμάτης Πακάκης 
 
Το «Μουσικό Αριθμητάρι» είναι ένα βιβλίο με 12 τραγούδια για τους αριθμούς που συνοδεύεται από CD. Μέσα από υπέροχες μουσικές, μελωδικές φωνές των εξαιρετικών καλλιτεχνών που ερμηνεύουν με μοναδική ευαισθησία τα τραγούδια, όμορφες εικόνες και ευφάνταστους στίχους τα παιδιά μαθαίνουν τους αριθμούς παίζοντας και διασκεδάζοντας.

Το «Μουσικό Αλφαβητάρι» είναι ένα βιβλίο με 25 τραγούδια, ένα για κάθε γράμμα της αλφαβήτας. Μέσα από υπέροχες μελωδίες, εξαιρετικές ερμηνείες, μαγικές εικόνες και παιχνιδιάρικους στίχους τα παιδιά ανακαλύπτουν νέες λέξεις και μαθαίνουν με πολύ διασκεδαστικό τρόπο την αλφαβήτα. Συνοδεύεται από CD.

Τα βιβλία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις “Διάπλαση”