Στο στούντιο του M-word web radio και στην εκπομπή Bloody Mary βρέθηκε ο Άγγελος Αντωνάτος μαζί με την ερμηνεύτρια Αναστασία Γκολγκάκη –Αντωνάτου, σε ενα μοναδικό ταξίδι στο εξαιρετικό έργο του Μίκη Θεοδωράκη.

Από την «Όμορφη Πόλη» και το «Άσμα Ασμάτων» στο «Χάθηκα», τα «Δακρυσμένα Μάτια» και το «Βρέχει στη φτωχογειτονιά», ο Aγγελος Αντωνάτος στο πιάνο, με την ερμηνευτική συμβολή της Αναστασίας Γκολγκάκη –Αντωνάτου, μας παρουσιάζει ένα αρμονικό αποτέλεσμα με απόλυτο σεβασμό στον κορυφαίο μουσικοσυνθέτη.

«Ήταν για μένα ένα ταξίδι στο έργο του Μίκη Θεοδωράκη. Ευχαριστώ τον ίδιο για αυτήν του την κληρονομιά και την FM RECORDS για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε στο να καταθέσω με τον δικό μου τρόπο αυτό το διαχρονικό έργο».

Στην ολοκλήρωση αυτού του ξεχωριστού άλμπουμ, που κυκλοφορεί ψηφιακά, συνέβαλαν οι Γιώργος Αβραμίδης (μπάσο-κιθάρα) Νίκος Παπαδάκης (ντραμς) και ο Δημήτρης Μπουρνής (βιολί).

About The Author

M-word Web Radio

Οι παραγωγοί του σταθμού απαρτίζουν μια καλλιτεχνική κολεκτίβα, με moto τους τις λέξεις «Art & Life». Ο καθένας προερχόμενος και από διαφορετικό τομέα τέχνης (κινηματογράφο, τραγούδι, εικαστικά, θέατρο, συγγραφή κλπ) στόχο έχει μέσα από τις εκπομπές του να παρουσιάσει νέους καλλιτέχνες, αλλά και τάσεις, ιδέες και ρεύματα. Επειδή οι παρέες γράφουν καθημερινά την δικιά τους ιστορία, ταξιδέψτε μαζί μας και ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια καθημερινότητα γεμάτη δημιουργία και τέχνη.

Related Posts