Ο Αλέξανδρος Γερασίμου, μας παρουσιάζει το Δημήτρη Βεριώνη παρουσιάζουμε τη δεύτερη πλευρά από το βιβλίο-cd “Το καλοκαίρι του Αχυρου” (Εκδόσεις Μετρονόμος).: Τις ιστορίες της μνήμης.

Στίχοι- μουσική: Δημήτρης Βεριώνης

Από το διπλό CD: “Το Καλοκαίρι Του Άχυρου”- Δημήτρης Βεριώνης (2016)

Παίζουν: Όμηρος Κομνηνός (μπάσο, programming), Πάνος Τόλιος (τύμπανα), Χρήστος Ηλιόπουλος (κιθάρες), Φώτης Σιώτας (βιολί), Στέλιος Καρασταμάτης (keyboards), Κατερίνα Σιαμά (φλάουτο), Αλέκα Γιανναδάκη (φωνητικά), Δημήτρης Βεριώνης (ακουστική κιθάρα, φωνή, φωνητικά).

Video clip: Δημήτρης Βεριώνης

Πίνακας εξωφύλλου: Γιώτα Γεωργαλή
Γραφικά: Αργυρώ Σταυράκου
Φωτογραφία εξωφύλλου: Ερατώ Λιόλιου

Εκδόσεις: ΜΕΤΡΟΝΟΜΟΣ

Ο Δημήτρης Βεριώνης γεννήθηκε στην Αθήνα. Γνώρισε διάκριση σε διαγωνισμό της ΕΡΑ-2 για νέους δημιουργούς.

Το 2001 έγραψε τους στίχους στο τραγούδι «Ποιά Θάλασσα» για το δίσκο της Αναστασίας Μουτσάτσου «Κέρασμα», σε μουσική του Νίκου Ζιώγαλα

. Το 2006 κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Το Πιο Όμορφο Παράθυρο Της Πόλης», σε δική του μουσική και στίχους και στον οποίο συμμετέχουν ο Μανώλης Φάμελλος, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Μάνος Πυροβολάκης.

Ο δεύτερος προσωπικός του δίσκος, με τίτλο «Κάτω Απ’ Το Ίδιο Φεγγάρι», κυκλοφόρησε το Δεκέμβρη του 2012 από το «Μέτρονόμο». Στο δίσκο συμμετέχει ο Δάκης.

https://myspace.com/dimitrisverionis

 

About The Author

M-word Web Radio

Οι παραγωγοί του σταθμού απαρτίζουν μια καλλιτεχνική κολεκτίβα, με moto τους τις λέξεις «Art & Life». Ο καθένας προερχόμενος και από διαφορετικό τομέα τέχνης (κινηματογράφο, τραγούδι, εικαστικά, θέατρο, συγγραφή κλπ) στόχο έχει μέσα από τις εκπομπές του να παρουσιάσει νέους καλλιτέχνες, αλλά και τάσεις, ιδέες και ρεύματα. Επειδή οι παρέες γράφουν καθημερινά την δικιά τους ιστορία, ταξιδέψτε μαζί μας και ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια καθημερινότητα γεμάτη δημιουργία και τέχνη.

Related Posts