Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Μιχάλης Κωτσόγιαννης, βρέθηκε καλεσμένος της Βάσιας Ρούσσου στο στούντιο του Μ-word web radio, για να μιλήσουν για την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά “Πληροφορίες Εντός”!

Ο Μιχάλης Κωτσόγιαννης γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα. Κατάγεται από την Αργολίδα. Σπούδασε στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ. Μένει στο Παγκράτι.
Το 1997 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο αρμόνιο, στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας. Παρακολουθεί πάντα μαθήματα φωνητικής με τη Μάρθα Μεναχέμ. Παράλληλα, προσπαθεί να εξερευνήσει και άλλα μουσικά όργανα.
Από το 1999, συμμετέχει σε διάφορα ακουστικά και ροκ μουσικά σχήματα.
Έπειτα από μία δεκαπενταετή περιπλάνηση στις μπουάτ και τις μουσικές σκηνές της Αθήνας, μας πρωτοσυστήθηκε δισκογραφικά ως συνθέτης το 2013, στον πολυσυλλεκτικό δίσκο «Όλα τα Ναι του κόσμου», υπογράφοντας τη μουσική στο τραγούδι “Να μιλάω για σένα”. Σήμερα, μας συστήνεται ολοκληρωμένα πια, ως «Ξένος». Και μας καλεί να του δώσουμε λίγο από το χώρο μας..

About The Author

M-word Web Radio

Οι παραγωγοί του σταθμού απαρτίζουν μια καλλιτεχνική κολεκτίβα, με moto τους τις λέξεις «Art & Life». Ο καθένας προερχόμενος και από διαφορετικό τομέα τέχνης (κινηματογράφο, τραγούδι, εικαστικά, θέατρο, συγγραφή κλπ) στόχο έχει μέσα από τις εκπομπές του να παρουσιάσει νέους καλλιτέχνες, αλλά και τάσεις, ιδέες και ρεύματα. Επειδή οι παρέες γράφουν καθημερινά την δικιά τους ιστορία, ταξιδέψτε μαζί μας και ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια καθημερινότητα γεμάτη δημιουργία και τέχνη.

Related Posts