Ο Βασίλης Φλώρος και η Κωνσταντία Δούκα unplugged “στο πατητήρι των ήχων” με τον Αλέξανδρο Γερασίμου,έπαιξαν για σας και σας μεταφέρουμε το απόσπασμα.

Ο Βασίλης Φλώρος, είναι τελειόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και τραγουδοποιός.
Παρακολούθησε μαθήματα ακουστικής και κλασσικής κιθάρας στο “Ιαμβικό Ωδείο” στον Υμηττό.
Το 2005 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη μουσική τεχνολογία και τον προγραμματισμό.
Το Μάη του 2010 κυκλοφορεί η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Στις όχθες της αυγής” ( Legend, 2010 ).
Από το Φεβρουάριο του 2011 παρουσιάζει τη δουλειά του σε μουσικές σκηνές και χώρους πολιτισμού σε όλη την Ελλάδα. Έχει συνεργαστεί δισκογραφικά και σε ζωντανές εμφανίσεις με σημαντικούς ανθρώπους της μουσικής, όπως οι Γιώργος Νταλάρας, Δημήτρης Ζερβουδάκης, Κατερίνα Παπαδοπούλου, Μαρίνα Δακανάλη, Κατερίνα Αναγνώστου, Δημήτρης Μυστακίδης, Θανάσης Σοφράς, Κυριάκος Γκουβέντας, Λουκάς Μεταξάς, Παντελής Στόικος, Γιώργης Κοντογιάννης “Κρης”, Δημήτρης Τσεκούρας, Ανδρέας Παππάς, Πάνος Δημητρακόπουλος, Γιώργος Γερματσίδης, Αλέξης Αποστολάκης και Φώτης Σιώτας.

About The Author

M-word Web Radio

Οι παραγωγοί του σταθμού απαρτίζουν μια καλλιτεχνική κολεκτίβα, με moto τους τις λέξεις «Art & Life». Ο καθένας προερχόμενος και από διαφορετικό τομέα τέχνης (κινηματογράφο, τραγούδι, εικαστικά, θέατρο, συγγραφή κλπ) στόχο έχει μέσα από τις εκπομπές του να παρουσιάσει νέους καλλιτέχνες, αλλά και τάσεις, ιδέες και ρεύματα. Επειδή οι παρέες γράφουν καθημερινά την δικιά τους ιστορία, ταξιδέψτε μαζί μας και ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια καθημερινότητα γεμάτη δημιουργία και τέχνη.

Related Posts