Απολαύστε τους “Πλαστελινη – plastelini the musicLab orchestra”, Unplugged όπως μας συστήθηκαν στον Αλέξανδρο Γερασίμου και την εκπόμπή “στο πατητήρι των ήχων”

«Πλαστελίνη» είναι ο ήχος που διαμορφώνει,συνθέτει και πλάθει τη νέα μουσική πραγματικότητα σαν τις πλαστελίνες των παιδικών μας χρόνων που άλλαζαν μορφές ανάλογα με τις διαθέσεις μας. Από 2 έως 8 δεξιοτέχνες μουσικούς επί σκηνής να δημιουργούν ένα πολύχρωμο μουσικό μωσαϊκό με τις πρωτότυπες συνθέσεις τους να αποτελούν πρωτόγνωρες μουσικές εμπειρίες για τα ελληνικά δεδομένα χωρίς να έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τον ήχο μεγάλων ορχηστρών της Νέας Υόρκης. Με την Ξένια Γαργάλη να δυναμιτίζει τη σκηνή με την έντονη σκηνική της παρουσία, τη ζεστή και μελωδική φωνή της, τη θεατρικότητα και το πάθος στις ερμηνείες της, η «Πλαστελίνη» θα αφήσει το πολύχρωμο μουσικό της στίγμα με funk soul και acid jazz με afro- πνευστά έντονους ρυθμούς δεξιοτεχνικά σόλο και jazz αρμονίες τόσο στα original τραγούδια του Περικλή Μπισκίνη όσο και στις επιλεγμένες διασκευές για μια ξεχωριστή συναυλία διαφορετική από ότι έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα προκαλώντας μας χαμόγελα ευφορίας και έντονη διάθεση για χορό !Με την «Πλαστελίνη» έχουν παίξει πολλές μουσικές σκηνές και live-bars στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία (Life jazzy bar, Σταυρός του Νότου, Faust, Nueva Trova, Urban, Ιανος, The Party, Aperitif, Jazz art, Okio ) όπως και άλλες σκηνές σε διάφορες πόλεις σε όλη την Ελλάδα καθώς και πολλά μουσικά φεστιβάλ. Τον Ιούλιο του 2013 κυκλοφόρησε την πρώτη της δισκογραφική δουλειά από την PeXeReCords. Είναι μία πολλά υποσχόμενη παραγωγή ιδιαίτερα προσεγμένη τόσο στην ποιότητα του ήχου όσο και στην αισθητική του artwork. Οκτώ τραγούδια του Περικλή Μπισκίνη τραγουδισμένα από την Ξένια Γαργάλη και τον ίδιο που σε ταξιδεύουν απο τους Igognito,Air,Nama,τον Χατζιδάκι,τους Thievery Corporation,Saint Germain,Beatles,M.Camilo,Nina Simone,James Brown και πολλούς άλλους σε καλοκαιρινά,αισιόδοξα και γεμάτα θετική ενέργεια μουσικά τοπία.


 

About The Author

M-word Web Radio

Οι παραγωγοί του σταθμού απαρτίζουν μια καλλιτεχνική κολεκτίβα, με moto τους τις λέξεις «Art & Life». Ο καθένας προερχόμενος και από διαφορετικό τομέα τέχνης (κινηματογράφο, τραγούδι, εικαστικά, θέατρο, συγγραφή κλπ) στόχο έχει μέσα από τις εκπομπές του να παρουσιάσει νέους καλλιτέχνες, αλλά και τάσεις, ιδέες και ρεύματα. Επειδή οι παρέες γράφουν καθημερινά την δικιά τους ιστορία, ταξιδέψτε μαζί μας και ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια καθημερινότητα γεμάτη δημιουργία και τέχνη.

Related Posts