Οι εκπληκτικοί Pocket Trio, βρέθηκαν στο στουντιο του M-word web radio και μας παρουσιάσαν κομμάτι της δουλείας τους Unplugged, καθώς και το τραγούδι Cha Cha που διαγωνίζεται στο Jumping fish Της Cosmote.

Oι Pocket Trio παίζουν δικές τους συνθέσεις καθώς και διασκευές αγαπημένων τους τραγουδιών σε μια rock, pop, funk, reggae διάθεση. Αυτό που τους διακρίνει σε κάθε περίπτωση είναι η ενέργεια που βγάζουν στη σκηνή.

Το τρίο δημιουργήθηκε όταν ο πολυγραφότατος Πέτρος Σταμέλος (μπάσο, φωνή) βρήκε επιτέλους την κατάλληλη ομάδα, τον “κομάντο” Παντελή Τζιάλα (κιθάρα, φωνή) και το “ταμπούρο της ασφάλτου” Αλέξανδρο Γκινάλα (τύμπανα, φωνή), για να αναπτύξει μαζί τους όλες αυτές τις ιδέες που για χρόνια στοιβάζονταν στο συρτάρι.

Το αποτέλεσμα είναι πολλές φρέσκες ιδέες, νέες ενορχηστρώσεις και δημιουργικές πρόβες στο υπόγειο, με άλλα λόγια η ενσάρκωση της φράσης «εργασία και χαρά». Την εικόνα συμπληρώνουν σε κάθε ευκαιρία φίλοι που με πολλή αγάπη και θετική ενέργεια γράφουν ή/και παίζουν σε όποια κομμάτια η αισθητική το επιβάλλει.

About The Author

M-word Web Radio

Οι παραγωγοί του σταθμού απαρτίζουν μια καλλιτεχνική κολεκτίβα, με moto τους τις λέξεις «Art & Life». Ο καθένας προερχόμενος και από διαφορετικό τομέα τέχνης (κινηματογράφο, τραγούδι, εικαστικά, θέατρο, συγγραφή κλπ) στόχο έχει μέσα από τις εκπομπές του να παρουσιάσει νέους καλλιτέχνες, αλλά και τάσεις, ιδέες και ρεύματα. Επειδή οι παρέες γράφουν καθημερινά την δικιά τους ιστορία, ταξιδέψτε μαζί μας και ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια καθημερινότητα γεμάτη δημιουργία και τέχνη.

Related Posts