ΔΕΥΤΕΡΑ

20:00 Τις Νύκτες Ντύνομαι Παιδί
Έχετε την διάθεση να μοιραστούμε κομμάτια που έγραψαν ιστορία? που στιγμάτισαν τον χώρο της ροκ μουσικής σκηνής? Τότε έχετε βρει την κατάλληλη εκπομπή…

22:00 Insomnia
Η εκπομπή που βραβεύτηκε σαν η καλύτερη εκπομπή για το 2011 από τους συντάκτες των περιοδικών ”Ρομάντζο” ”Ταρατατα” και ”Τα νέα της κάτω ραχουλας”,επέστρεψε! Η πρώτη και μοναδική εκπομπή επίτιμο μέλος του ΔΝΤ! Η εκπομπή που έκανε την Αγγέλα (ξέρεις αυτήν την ανέραστη γερμανίδα ) να βιώσει τον πρώτο της οργασμό!

ΤΡΙΤΗ

20:00 Αφιερωμένο Εξαιρετικά
 Η εκπομπή «Αφιερωμένο Εξαιρετικά» ξεκίνησε το 2006 με σκοπό να διατηρήσει τα στοιχεία του παλιού, αθώου ραδιοφώνου με αφιερώσεις, συνεντεύξεις, αφιερώματα και τραγούδια που ξεχάσαμε, αγαπήσαμε και θα αγαπήσουμε.

22:00 Full Throttle
Ένα ταξίδι στον σκληρό ήχο με τσίτα τα γκάζια! Όποιος δεν αντέχει να φορέσει κράνος και μπρατσάκια!

ΤΕΤΑΡΤΗ


20:00 .. To be Announced …

22:00 Σκοτώνοντας Την Ώρα

Από τη rock σε trip hop, από το σήμερα στο χθές, από την πόλη έρχομαι και στην κορυφή κανέλα. Αν έχεις 2 ώρες για σκότωμα αφιέρωσέ τες εδώ

ΠΕΜΠΤΗ


20:00 Bloody Mary

Καιρός να γνωρίσουμε νέους καλλιτέχνες, συγκροτήματα και δημιουργούς που ενώνουν τις δυνάμεις τους με κοινό παρανομαστή την συλλογικότητα και την τέχνη. Ανεξάρτητη δισκογραφία σε ένα 2ωρο ταξίδι στις μουσικές του κόσμου.

22:00 .. To be Announced …

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

20:00 Multi Culti
Σίγουρα το έχετε πιάσει ήδη το υπονοούμενο από τον τίτλο…Εάν λοιπόν αισθάνεστε κι εσείς όπως κι εγώ Πολίτες του Κόσμου, εάν είστε φαν του healthy living, εάν αγαπάτε το καλό φαγητό, τα ταξίδια και τις μουσικές του κόσμου, σας περιμένω κάθε Παρασκευή, 8-10 το βράδυ. Γιατί το φαγητό όπως και η μουσική είναι κουλτούρα και εδώ δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη του…
22:00 Digging Deeper
Η μακράν χειρότερη εκπομπή του σταθμού. Ο Suspect νομίζει πως έχει ωραία φωνή, βάζει τη χειρότερη μουσική και τα καταφέρνει εξαιρετικά. Στην ηχορύπανση και στην ηχητική παρενόχληση. Ακούς με δική σου ευθυνη.

ΣΑΒΒΑΤΟ


20:00 … To be Announced …

22:00 … To be Announced …ΚΥΡΙΑΚΗ


20:00 Rock On Demand

Μαζί θα τα λέμε κάθε Κυριακή 8-10 στην εκπομπή Rock on Demand , σε ένα δίωρο FULL ROCK PARTY. Αν λατρεύεις τη Rock και έχεις ανάγκη να ξεφεύγεις και να γελάς, join the club! Είσαι έτοιμος/η? Ανέβασε την ένταση στα ηχεία σου και φύγαμε!


22:00 … To be Announced …