Απο την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου εώς το Σάββατο 28 Ιανουαρίου και ώρες 10:00 εώς 21:00, η μη κερδοσκοπική Κίνηση Αλυσίδα Ελπίδας με την στήριξη των ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ Αττικό Όραμα και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ Γρίφος διοργανώνει μια διαφορετική εμπορική έκθεση στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Μετρό Συντάγματος.

Στην αίθουσα θα βρείτε διάφορα προϊόντα όπως διακοσμητικά, καλλυντικά, τρόφιμα, σνακ, αλκοολούχα ποτά, αρώματα, παραδοσιακά προϊόντα, κοσμήματα, ένδυση και άλλα πολλά όμορφα πραγματάκια που μπορείτε να δωρίσετε στον εαυτό σας ή σε αγαπημένα σας πρόσωπα!

Με κάθε σας αγορά ενισχύεται την δύναμη των πράξεων μας καθώς μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για την πραγματοποίηση ημερήσιας εκδρομής προς τους ασθενείς με Νεοπλασματικές ασθένειες δωρεάν στην Αράχωβα την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017.

Επίσης στον χώρο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί συλλογή φαρμάκων, μαζεύουμε ότι δεν χρειάζεσαι και τα δωρίζουμε στους συνανθρώπους μας που τα έχουνε ανάγκη. Πίσω από αυτή την πράξη σου χαρίζεις μια ανάσα ανακούφισης που πραγματικά είναι τόσο σημαντική!

Στους πρώτους πέντε μήνες λειτουργίας μας , έχουν προσέλθει στην οργάνωση πάνω από

⦁ 20 ασθενείς,

⦁ περισσότεροι από 50 συγγενείς ασθενών,

⦁ έχουν διοργανωθεί 2 εκδρομές όπου συμμετείχαν άνω των 80 ατόμων,

⦁ έχουν συλλέξει φάρμακα αξίας 20.000 ευρώ με την βοήθεια της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ ΓΡΙΦΟΣ και έχουν δοθεί σε ποσοστό 45% σε ασθενείς,

⦁ ενώ τα υπόλοιπα προσφέρθηκαν στους Γιατρούς του Κόσμου.

Η Αλυσίδα Ελπίδας είναι μία οργάνωση που στηρίζει άτομα με Νεοπλασματικές ασθένειες συμβάλλοντας στην ουσιαστική αλλαγή του τρόπου ζωής των ασθενών μέσα από την ενίσχυση της ψυχολογίας τους δια μέσω των εκδρομών. Την κίνηση στηρίζουν οι Μη Κερδοσκοπικές Wise Greece και Άγγιγμα Ζωής οπού θα βρίσκονται μαζί μας στον χώρο για να σας ενημερώσουν για τις δραστηριότητες τους. Ίδιοι πόροι και εθελοντές στηρίζουν οικονομικά την προσπάθεια.

Αν θέλετε κι εσείς να στηρίξετε τις δράσεις αλληλεγγύης της “Αλυσίδας Ελπίδας”, μπορείτε να επισκεφτείτε το Μετρό Συντάγματος από τις 26 έως και τις 28 Ιανουαρίου.

About The Author

M-word Web Radio

Οι παραγωγοί του σταθμού απαρτίζουν μια καλλιτεχνική κολεκτίβα, με moto τους τις λέξεις «Art & Life». Ο καθένας προερχόμενος και από διαφορετικό τομέα τέχνης (κινηματογράφο, τραγούδι, εικαστικά, θέατρο, συγγραφή κλπ) στόχο έχει μέσα από τις εκπομπές του να παρουσιάσει νέους καλλιτέχνες, αλλά και τάσεις, ιδέες και ρεύματα. Επειδή οι παρέες γράφουν καθημερινά την δικιά τους ιστορία, ταξιδέψτε μαζί μας και ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια καθημερινότητα γεμάτη δημιουργία και τέχνη.

Related Posts