Τα Θρυλικά Cock Tales επιστρέφουν στο M-word web radio, με μια σειρά από βίντεο που θα σας ξεσηκώσουν. Γνωρίστε το Apartment και τους special guests του σε βραδιές γεμάτες ερωτισμό, ποτά και νέες εμπειρίες. Σε αυτό το επεισόδιο μας παρουσιάζεται η drag queen Pepsi Kola.

Το Apartment το γνωρίσαμε και το αγαπήσαμε πριν 5 ακριβώς χρόνια στο Μεταξουργείο, από την πρώτη κιόλας βραδιά κατάλαβε όλη η Αθήνα πως είναι ένας χώρος – “θεσμός”, που ήρθε για να μείνει και για να φέρει τα πάνω κάτω στη νυχτερινή μας ζωή. Μέσα σε αυτά τα χρόνια είδαμε events και performers που δεν έχουν ξανάρθει στην Ελλάδα, ενώ η φαντασία και η δημιουργικότητα των συντελεστών του δεν έχει σταματήσει να μας εκπλήσσει μέσα από την αισθητική του χώρου, αλλά και των projects που μας παρουσιάζει.

Το κουδουνάκι χτυπάει και η λεντοθόνη, γράφει πλέον “Round five”, ε ναι για πέμπτη συνεχή σεζόν το πιο ανατρεπτικό dance stage επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ! Έχει ήδη αφήσει το δικό του μοναδικό εναλλακτικό στίγμα σεβόμενο κάθε απαιτητικό clubber λάτρη της ηλεκτρονικής μουσικής. Η μουσική είναι το μέσo που ενώνει τους ανθρώπους όταν μάλιστα αυτό συνδυάζεται με πρωτότυπα shows και performers κάθε μορφής και σεξουαλικής προτίμησης ασπάζοντας τον πανσεξουαλισμό, το «Apartment» μετατρέπεται στο απόλυτο playground ξέφρενης διασκέδασης.

ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ … “πουθενά δεν είσαι πιο ασφαλής…παρά μόνο στο διαμέρισμά σου”

 

About The Author

M-word Web Radio

Οι παραγωγοί του σταθμού απαρτίζουν μια καλλιτεχνική κολεκτίβα, με moto τους τις λέξεις «Art & Life». Ο καθένας προερχόμενος και από διαφορετικό τομέα τέχνης (κινηματογράφο, τραγούδι, εικαστικά, θέατρο, συγγραφή κλπ) στόχο έχει μέσα από τις εκπομπές του να παρουσιάσει νέους καλλιτέχνες, αλλά και τάσεις, ιδέες και ρεύματα. Επειδή οι παρέες γράφουν καθημερινά την δικιά τους ιστορία, ταξιδέψτε μαζί μας και ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια καθημερινότητα γεμάτη δημιουργία και τέχνη.

Related Posts