Εάν καμιά φορά σκέφτεσαι πως ακόμα και το να καρφώσεις μια πρόκα είναι επιστήμη ….εάν σε αγχώνει να αλλάξεις χώμα σε μια γλάστρα και να βάψεις έναν τοίχο…δες πώς απλά και γρήγορα η παρέα του m-word web radio μεταμόρφωσε μια ολόκληρη αυλή σε λίγες μόνο μέρες.

Οδηγίες …

Θα χρειαστείτε : τουλάχιστον 4 φίλους, παγωμένους καφέδες & μπύρες, junk food και πολλά λίτρα νερού…. (όλα τα υπόλοιπα…μπογιές, σπάτουλες, στόκος υγρασίας, πινέλα, χώμα, γλάστες, γυαλιστικό για ξύλινες επιφάνειες, συρματάκια, σπόροι φυτών….είναι δευτερευούσης σημασίας)

Η αυλή σε απλά βήματα :
1. Ξύστε τους τοίχους που έχουν υγρασία, αφήστε τους μερικές ώρες να ανασάνουν και μετά στοκάρετε μέχρι ο τοίχος να γίνει ξανα μια λεία επιφάνεια
2. Περάστε το χρώμα που θέλετε και φροντίστε να καλύψετε με ένα πιο μικρό πινελάκι περιοχές που η βούρτσα έχει αφήσει ακάλυπτες
3. Εάν θέλετε να φτιάξετε κάποια σχέδια δοκιμάστε πρώτα να κάνετε τα περιγράμματα με ένα μολυβάκι

Για τα φυτά σας…

Δοκιμάστε να αλλάξετε χώμα στις παλιές σας γλάστρες και να αντικαταστησετε φυτά που ήδη έχουν μεγαλώσει αρκετά και ασφυκτιούν στις παλιές.

Μην ξεχάσετε….

Φαναράκια, διακοσμητικές ταμπελίτσες, εώρες, ποτιστήρια…. και ότι άλλο διακοσμητικό βάζει ο νους σας

Enjoy it και μην ξεχνάτε όσο θα κάνετε δουλείες να ακούτε www.m-wordradio.gr

About The Author

M-word Web Radio

Οι παραγωγοί του σταθμού απαρτίζουν μια καλλιτεχνική κολεκτίβα, με moto τους τις λέξεις «Art & Life». Ο καθένας προερχόμενος και από διαφορετικό τομέα τέχνης (κινηματογράφο, τραγούδι, εικαστικά, θέατρο, συγγραφή κλπ) στόχο έχει μέσα από τις εκπομπές του να παρουσιάσει νέους καλλιτέχνες, αλλά και τάσεις, ιδέες και ρεύματα. Επειδή οι παρέες γράφουν καθημερινά την δικιά τους ιστορία, ταξιδέψτε μαζί μας και ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια καθημερινότητα γεμάτη δημιουργία και τέχνη.

Related Posts