Εξήντα λεπτά δράσης και περιπέτειας, όπου βρίσκεστε κλειδωμένοι σε ένα μυστηριώδες δωμάτιο γεμάτο γρίφους, κρυφές πόρτες και λουκέτα, με μόνο όπλο το μυαλό και την ομάδα σας. Διάλεξε τις ιστορίες που θες να ζήσεις, μέσα από τα δεκάδες escape room που θα βρεις στο site www.escapology.gr απ” όλη την Ελλάδα και μοιράσου μαζί με τους ειδικούς καθηγητές “Escapologists” τις εμπειρίες σου για τα δωμάτια.

Κάθε χώρα και κάθε πόλη, πλέον, προσαρμόζει τις ιστορίες και την αισθητική των Escape Rooms στα δικά της δεδομένα, χρησιμοποιώντας, μύθους, θρύλους, τοπικές ιστορίες και αντικείμενα ακόμα και ειδήσεις της επικαιρότητας. Πέρα από τις θεματικές ενότητες, ποικίλουν και οι χώροι οι οποίοι διαμορφώνονται σε Escape Games, ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων. Από μεγάλα γήπεδα – για ομαδικά παιχνίδια διαφυγής άνω των 50 ή 100 παιχτών- μέχρι και παιχνίδια ειδικά φτιαγμένα στα μέτρα εταιριών, σχολών, ή κάθε λογής φορέα που θέλει να ικανοποιήσει ή να διασκεδάσει τους υπαλλήλους ή τους μαθητές του, έως και μικρές τοπικές επιχειρήσεις με ένα -δυο αλλά και περισσότερα δωμάτια για παρέες των 2 έως 6 ατόμων.

Στην σελίδα μας μπορείτε να βρείτε τα escape rooms της Ελλάδας ανά περιοχή, ανά εταιρία αλλά και την σελίδα με τις κορυφαίες 20 επιλογές όπως διαμορφώνεται από την βαθμολογία των επισκεπτών. Επίσης στην στήλη με τις κριτικές μπορείτε να διαβάσετε για τα δωμάτια που έχουμε επισκεφθεί έως τώρα και τις εντυπώσεις μας. Μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε την σελίδα μας στο Facebook, ώστε να ενημερώνεστε για ότι νεότερο, να διαβάζετε πρώτοι τις εντυπώσεις από τα δωμάτια που πήγαμε καθώς και τους διαγωνισμούς μας.

 

 

About The Author

M-word Web Radio

Οι παραγωγοί του σταθμού απαρτίζουν μια καλλιτεχνική κολεκτίβα, με moto τους τις λέξεις «Art & Life». Ο καθένας προερχόμενος και από διαφορετικό τομέα τέχνης (κινηματογράφο, τραγούδι, εικαστικά, θέατρο, συγγραφή κλπ) στόχο έχει μέσα από τις εκπομπές του να παρουσιάσει νέους καλλιτέχνες, αλλά και τάσεις, ιδέες και ρεύματα. Επειδή οι παρέες γράφουν καθημερινά την δικιά τους ιστορία, ταξιδέψτε μαζί μας και ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια καθημερινότητα γεμάτη δημιουργία και τέχνη.

Related Posts