Η νέα τρέλα στο “escaping” που θα γίνει μανία, λέγεται “Φονικά κοκτέιλ”, ένα διαδραστικό Εscape Room Game στο Apartment Athens Club, με το δημοφιλή performer Διονύση Ζάχο. Βρίσκεσαι με την παρέα σου σ’ένα μπαρ και πίνεις το κοκτέιλ που παρήγγειλες.

Mojitman, Mai Die, Caipethenia ή Bloody Mary?

Φρόντισε να το απολαύσεις, γιατί κάποιος κοντά σου το απολαμβάνει για τελευταία φορά. Ένα φονικό…. κι ο δράστης είναι ακόμα στον τόπο του εγκλήματος.Ξαφνικά όμως ένα πρόσωπο “κλειδί” εμφανίζεται και η υπόθεση παίρνει το δρόμο της εξιχνίασης …

Οι φωνές διάχυτες:

«ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!»

«ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΟΤΟ ΗΡΘΑ ΝΑ ΠΙΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!»

«ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ?»

«ΑΘΩΟΣ Ή ΕΝΟΧΟΣ?»

«ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ!»

«Φίλες και φίλοι….η Αγγελική Νικολούλη ειναι εδώ για να φτάσει για άλλη μια φορά στην άκρη του νήματος”

Ο Barman, η Σερβιτόρα και ο DJ είναι φίλοι σου και βασικοί ύποπτοι, ενώ εσύ καλείσαι να τους στηρίξεις και να τους απενοχοποιήσεις. Σε ποιανού το στρατόπεδο ανήκεις? Θα βοηθήσεις το φίλο σου να αθωωθεί ή θα κατηγορηθείς για συνενοχή στο έγκλημα? Βιάσου γιατί σε 2 ώρες καταφθάνουν τα περιπολικά.

 

About The Author

M-word Web Radio

Οι παραγωγοί του σταθμού απαρτίζουν μια καλλιτεχνική κολεκτίβα, με moto τους τις λέξεις «Art & Life». Ο καθένας προερχόμενος και από διαφορετικό τομέα τέχνης (κινηματογράφο, τραγούδι, εικαστικά, θέατρο, συγγραφή κλπ) στόχο έχει μέσα από τις εκπομπές του να παρουσιάσει νέους καλλιτέχνες, αλλά και τάσεις, ιδέες και ρεύματα. Επειδή οι παρέες γράφουν καθημερινά την δικιά τους ιστορία, ταξιδέψτε μαζί μας και ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια καθημερινότητα γεμάτη δημιουργία και τέχνη.

Related Posts