Το M-word Web Radio σας παρουσιάζει την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, στην εκπομπή της Γεωργίας Δρακάκη, “Ταξίμι”.
Στο παραπάνω αποσπασμα ο Μπογδάνος διαβάζει Μπογδάνο.

H Γεωργία Δρακάκη, γεννημένη το 1992, φοιτά στη Νομική, συγγράφει και δημοσιεύει απόψεις της σε sites και εφημερίδες που κυκλοφορούν στην αγαπημένη της Αθήνα. Λατρεύει την καλή μουσική, την παράδοση, τα ταξίδια και τις συζητήσεις, γι’ αυτό επιχειρεί να τα συνδυάσει στην εκπομπή της. Χορεύει λάτιν, διαβάζει βιβλία, πηγαίνει θέατρο, μαθαίνει ισπανικά, παίζει ροκ μουσική σε κάποια μαγαζιά και σε άλλα τραγουδάει ρεμπέτικα, αγαπά τη Frida Kahlo και τη λευκή σαμπούκα. Νοσταλγεί πολύ, θυμώνει εύκολα, εντοπίζει τα καλά κρυμμένα στην καθημερινότητα ταξίμια. Κατάγεται από τρεις πατρίδες για τις οποίες είναι ιδιαίτερα περήφανη: την Ελλάδα, τη Έμπνευση και τον Έρωτα.

About The Author

M-word Web Radio

Οι παραγωγοί του σταθμού απαρτίζουν μια καλλιτεχνική κολεκτίβα, με moto τους τις λέξεις «Art & Life». Ο καθένας προερχόμενος και από διαφορετικό τομέα τέχνης (κινηματογράφο, τραγούδι, εικαστικά, θέατρο, συγγραφή κλπ) στόχο έχει μέσα από τις εκπομπές του να παρουσιάσει νέους καλλιτέχνες, αλλά και τάσεις, ιδέες και ρεύματα. Επειδή οι παρέες γράφουν καθημερινά την δικιά τους ιστορία, ταξιδέψτε μαζί μας και ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια καθημερινότητα γεμάτη δημιουργία και τέχνη.

Related Posts