Καλεσμένος στην εκπομπή “Μικρό ψάρι σε μεγάλη λίμνη”, ο συγγραφέας του βιβλίου “Το Τραγούδι Του Χρόνου” Γιώργος Χατζηκυριάκος.
Ο ηθοποιός και συγγραφέας Γιώργος Χατζηκυριάκος μας μιλάει για την τετραλογία του “Το Τραγούδι Του Χρόνου”, μια επική ιστορία φαντασίας στο μαγικό (και χριστουγεννιάτικο) κόσμο της Νοέλα. Μας μιλάει όμως και γενικότερα για τον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων και τους σχετικούς μύθους. Φυσικά κάνουμε και το καθιερωμένο ταξιδάκι στους κόσμους της μουσικής, του κινηματογράφου, του θεάτρου, των βιβλίων, κοκ. Και στο τέλος μας αποχαιρετά ο γνωστός Κ. Χ. Γεωργουσόπουλος (#νοτ)…

About The Author

M-word Web Radio

Οι παραγωγοί του σταθμού απαρτίζουν μια καλλιτεχνική κολεκτίβα, με moto τους τις λέξεις «Art & Life». Ο καθένας προερχόμενος και από διαφορετικό τομέα τέχνης (κινηματογράφο, τραγούδι, εικαστικά, θέατρο, συγγραφή κλπ) στόχο έχει μέσα από τις εκπομπές του να παρουσιάσει νέους καλλιτέχνες, αλλά και τάσεις, ιδέες και ρεύματα. Επειδή οι παρέες γράφουν καθημερινά την δικιά τους ιστορία, ταξιδέψτε μαζί μας και ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια καθημερινότητα γεμάτη δημιουργία και τέχνη.

Related Posts