Είναι χαρά και τιμή μας να σας παρουσιάζουμε νέους καλλιτέχνες, αυτή τη φορά στην εκπομπή “Μου Κατσε στο Σβέρκο”, με τη Μαρία Θωμά και τον Παναγιώτη Καρμάτη, καλεσμένος ο Τάσος Παναγιωτόπουλος, ένας δημιουργικός και ασταμάτητος καλλιτέχνης αλλά και επιχειρηματίας.
Τα escape rooms είναι η νέα τρέλα στην Αθήνα και ο Τάσος Παναγιωτόπουλος, τα προσέγγισε με αισθητική και φαντασία ώστε να δόσει στο κοινό των escapers δωμάτια που γίνονται ανάρπαστα. Μας μίλησε για τα νέα του επιχειρηματικά σχέδια καθώς και τα μελλοντικά μουσικά του βήματα.

Παρακολουθήστε εδώ ένα απόσπασμα απο τη συνέντευξη:

About The Author

M-word Web Radio

Οι παραγωγοί του σταθμού απαρτίζουν μια καλλιτεχνική κολεκτίβα, με moto τους τις λέξεις «Art & Life». Ο καθένας προερχόμενος και από διαφορετικό τομέα τέχνης (κινηματογράφο, τραγούδι, εικαστικά, θέατρο, συγγραφή κλπ) στόχο έχει μέσα από τις εκπομπές του να παρουσιάσει νέους καλλιτέχνες, αλλά και τάσεις, ιδέες και ρεύματα. Επειδή οι παρέες γράφουν καθημερινά την δικιά τους ιστορία, ταξιδέψτε μαζί μας και ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια καθημερινότητα γεμάτη δημιουργία και τέχνη.

Related Posts