Η ομάδα χορού Οι αήρ μας μιλούν περί χορού ζωντανά στο Guerilla Radio!
Μην τις χάσετε στο φεστιβάλ “Η ΑΛΛΗ ΑΘΗΝΑ” στο Cinemarian! Μια χορευτική performance απο την νεοσύστατη ομάδα χορού ”αήρ” στα πλαίσια του Φεστιβάλ Η ΑΛΛΗ ΑΘΗΝΑ που διοργανώνει η φωτογραφική ομάδα ”Διάφραγμα 26”.
Χορογραφία/Ερμηνεία:
Βάθη Μαρία
Κληροδέτη Κατερίνα
5,6&7/2/2016

…Μια κάθετη μαύρη γραμμή….Η μήπως οριζόντια?Μια γραμμή που χωρίζει δυο πλευρές στη μέση,που δημιουργεί δυο διαφορετικές οπτικές γωνίες.Μπορεί απλά να χωρίζει τον χρόνο,το παρόν με το παρελθόν και το μέλλον,το νέο με το παλιό…Αν όμως προσπαθήσω να ρίξω μια ματιά στην άλλη πλευρά η ακόμα και να κάνω το βήμα να βρεθώ εκεί..Ναι εκεί,στην απέναντι όχθη,τι θα μου συμβεί;
Φόβος,άγνοια,απόγνωση,όλα αυτά για τον τρόμο που τρέφω στο άγνωστο!

About The Author

M-word Web Radio

Οι παραγωγοί του σταθμού απαρτίζουν μια καλλιτεχνική κολεκτίβα, με moto τους τις λέξεις «Art & Life». Ο καθένας προερχόμενος και από διαφορετικό τομέα τέχνης (κινηματογράφο, τραγούδι, εικαστικά, θέατρο, συγγραφή κλπ) στόχο έχει μέσα από τις εκπομπές του να παρουσιάσει νέους καλλιτέχνες, αλλά και τάσεις, ιδέες και ρεύματα. Επειδή οι παρέες γράφουν καθημερινά την δικιά τους ιστορία, ταξιδέψτε μαζί μας και ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια καθημερινότητα γεμάτη δημιουργία και τέχνη.

Related Posts