Η Βιολέτα Ίκαρη σ’ «το Μπαράκι της Διδότου»Η Βιολέτα Ίκαρη σ’ «το Μπαράκι της Διδότου»
Παρασκευή 28 Οκτωβρίου

Η Βιολέτα Ίκαρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ικαρία. Και σε κάθε ζωντανή της εμφάνιση, φέρνει με τα λόγια και τη φωνή της, κάτι από τις θάλασσες κι από τις παρυφές της ψυχής της. Καλλιτέχνης με ιδιαίτερο ηχόχρωμα και ξεχωριστή παρουσία, η Βιολέτα Ίκαρη, έχει συνεργαστεί επί σκηνής, με σπουδαία και αγαπημένα ονόματα, της ελληνικής μουσικής δημιουργίας.

Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, μας συναντά σ’ «το Μπαράκι της Διδότου», με στίχους και μελωδίες της, με αγαπημένα της και αγαπημένα μας τραγούδια και με μια παρέα εξαιρετικών μουσικών, αναλαμβάνοντας να μας οδηγήσει στη… “Γη της Επαγγελίας“.

Βιολέτα Ίκαρη: τραγούδι
Βαγγέλης Βοτέας: βιολί
Γιώργος Τσιούτσιας: πιάνο

 

Ώρα έναρξης: 22:30
Είσοδος: 10 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

«Το Μπαράκι της Διδότου»
Διδότου 3, Κολωνάκι
Τηλ.: 210 3642990

Παραγωγή: Φόρμιγγα Art
Επιμέλεια αφίσας: Χρήστος Παπαμιχάλης

About The Author

M-word Web Radio

Οι παραγωγοί του σταθμού απαρτίζουν μια καλλιτεχνική κολεκτίβα, με moto τους τις λέξεις «Art & Life». Ο καθένας προερχόμενος και από διαφορετικό τομέα τέχνης (κινηματογράφο, τραγούδι, εικαστικά, θέατρο, συγγραφή κλπ) στόχο έχει μέσα από τις εκπομπές του να παρουσιάσει νέους καλλιτέχνες, αλλά και τάσεις, ιδέες και ρεύματα. Επειδή οι παρέες γράφουν καθημερινά την δικιά τους ιστορία, ταξιδέψτε μαζί μας και ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια καθημερινότητα γεμάτη δημιουργία και τέχνη.

Related Posts