“Η Αληθινή Σου Ιστορία;” καλεσμένοι στο Μικρό Ψάρι σε Μεγάλη Λίμνη

H Χρύσα Σπηλιώτη και o Κωνσταντίνος Αρνόκουρος ήρθαν στην εκπομπή “Μικρό Ψάρι σε Μεγάλη Λίμνη” και το M-word Web Radio να μας μιλήσουν για την παράσταση “Η Αληθινή Σου Ιστορία;”

Το πρώτο μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας από την αρχαιότητα του Λουκιανού δίνει την έμπνευση σ’ ένα νέο θεατρικό έργο γραμμένο από την Χρύσα Σπηλιώτη που θα παίζεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης από το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 17:00 και κάθε Σάββατο έως τις 27 Δεκεμβρίου.

Μια παράσταση ακραίας φαντασίας και χιούμορ σκηνοθετημένη απ’ τον Δημήτρη Μάριζα και την Χρύσα Σπηλιώτη. Το σήμερα και το χτες της ελληνικής παράδοσης ενώνεται σ’ ένα μουσικό καμβά από τον ράπερ των Razastarr, Νικόλα Καρίμαλη.

Μια παρέα δεκαπεντάχρονων το σκάει απ’ όλους και όλα. Εξεγερμένοι ενάντια στην καταπίεση, ενάντια ακόμη και στον ίδιο τους τον εαυτό που αλλάζει και μεταμορφώνεται σε κάτι άγνωστο. Έχοντας χάσει κάθε νόημα και σκοπό, φεύγουν με αυτοσχέδιο καράβι για μακρινό ταξίδι στο χώρο και τον χρόνο. Προορισμός τους μια ιδανική πολιτεία, ή πιο απλά η ίδια η ευτυχία. Οι περιπέτειες άλλοτε μπερδεύουν κι άλλοτε ξεκαθαρίζουν τις επιθυμίες τους. Επιστρέφοντας ίσως ξέρουν τι ακριβώς αναζητούν. Γιατί το μεγαλύτερο ταξίδι είναι να επιστρέψεις στον τόπο σου.
Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μάριζας- Χρύσα Σπηλιώτη
Συγγραφή Κειμένου: Χρύσα Σπηλιώτη
Σκηνικά – Κοστούμια: Ολυμπία Μπασκλαβάνη
Μουσική: Νικόλας Καρίμαλης (Razastarr)
Χορογραφία: Ηλέκτρα Αρσενίδου
Video: Γιώργος Συμεωνίδης

Παίζουν: Kωνσταντίνος Αρνόκουρος, Ηλέκτρα Αρσενίδου, Δήμητρα Βήττα, Ηλίας Βογιατζιδάκης, Σπύρος Χατζηαγγελάκης