Η Ιωάννα Βαβουδάκη στο Μικρό Ψάρι Σε Μεγάλη Λίμνη

Το Μικρό Ψάρι σε Μεγάλη Λίμνη, με τον Αγγελο Θεοφίλου και τον Πάνο Τσαλιγόπουλο κάνει την εβδομαδιαία βόλτα του στη Μεγάλη Λίμνη του κόσμου της μουσικής, του κινηματογράφου, των βιβλίων, της τηλεόρασης και του θεάτρου. Στην παρέα τους η ηθοποιός Ιωάννα Βαβουδάκη που μας μιλάει για την παράσταση ΤΑΚ στην οποία πρωταγωνιστεί. Το ΤΑΚ έγραψε ο Αριστοτέλης Μπατιστάτος και σκηνοθέτησε ο Νίκος Μοναστηριώτης στο Θέατρο Αλκμήνη.
Το ΤΑΚ δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας ήχος. Ένας αδιάφορος ήχος που ακούσαμε κάποια στιγμή της ζωής μας και άλλαξε την πορεία της για πάντα. Αδιάφορος, μέχρι να έρθει η στιγμή να αντιπαρατεθούμε με την Ψυχή μας στην κατάληξη αυτής της πορείας. Μέχρι να σταθούμε απέναντι της στην τελική κρίση που οδηγεί στον παράδεισο ή στην κόλαση. Η θεατρική παράσταση είναι ένας καμβάς αλυσιδωτών συναισθημάτων που θα καθηλώσουν τον θεατή. Βασισμένη σε μια υπαρξιακή κραυγή πέρα για πέρα αληθινή, στην οποία συγκρούεται ο ανθρώπινος πόθος με το αναπόφευκτο της Μοίρας. Συγκρούεται ο άνθρωπος με την Ψυχή του και όλα αυτά που μέχρι χθες θεωρούσε δεδομένα… ακόμη και με τον Θεό. Την ευτυχία από τη δυστυχία, όπως και την απελπισία από την εξιλέωση χωρίζει ένα… ΤΑΚ.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Νίκος Μοναστηριώτης
ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Ιωάννα Βαβουδάκη-Νίκος Μοναστηριώτης
ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: Γεωργία Κατσανού
ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ – ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ: Ιωάννα Βαβουδάκη – Νίκος Μοναστηριώτης
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΩΝ: Πάνος Γκόλφης
ΜΟΥΣΙΚΗ: Φίλιππος Μοναστηριώτης
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Βιβή Παντζοπούλου
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΟΣΤΡΙΑ
Η εκπομπή “μικρό ψάρι σε μεγάλη λίμνη” με τον Άγγελο Θεοφίλου και τον Πάνο Τσαλιγόπουλο, σας παρουσιάζουν τους συντελεστές της θεατρικής παράστασης “Το πορτραίτο” .

Δείτε το απόσπασμα με τη συνέντευξη που έδωσαν, οι Ελένη Κορακάκη και Μάριος Σουγιουτζόγλου για την παράσταση “Το Πορτραίτο – Ενα παραμύθι από την ανατολή”, βασιμένο στο ομώνυμο βιβλίο της Εύας Πετροπούλου – Λιανού. Δευτέρα & Τετάρτη, 20:00, στον Πολυχώρο Άγκυρα (μέχρι 9/3)

Ηθοποιοί:
Μάριος Σουγιουτζόγλου
Έλενα Μαυροπούλου
Συντελεστές :
Σενάριο- Σκηνοθεσία: Ελένη Κορακάκη
Βασισμένο στο ομώνυμο έργο της συγγραφέως Εύα Πετροπούλου Λιανού
Βοηθός σκηνοθέτη: Μάνος Μπιλγκίν
σχεδιασμός φωτισμούvideo- art/treiler -φωτογραφία αφίσας: Νίκος Τσίρος
Κοστούμια- Σκηνογραφία: Μάγδα Καλέμη
Κινησιολογία : Βαγγέλης Παπαδάκης
Μουσική –τραγούδι : Francois Cordigliani