|

Η Παράσταση “το φορτηγάκι της αγάπης” στην εκπομπή Bloody Mary

Είναι υπέροχο να γινόμαστε πάλι παιδιά, καθε φορά που μιλάμε για μια παράσταση που αφορά παιδιά, ο σκηνοθετης Χάρης Γεωργιάδης βρέθηκε μαζί μας στην εκπομπή Bloody Mary, με τους συντελεστές μιας παράστασης που αξίζει να δείτε.

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία θεάτρου «ΔΙΑ-ΘΕΣΙΣ» παρουσιάζει μία διαδραστική θεατρική παράσταση για παιδιά, με πρωτότυπη μουσική και τραγούδια.
Πρόκειται για “Το Φορτηγάκι της Αγάπης”, μία παράσταση που βασίζεται στην ενεργή συμμετοχή των παιδιών, τα οποία μαζί με τους ηθοποιούς, χορεύουν, τραγουδούν και βοηθούν στην εξέλιξη της δράσης.

Το Φορτηγάκι της Αγάπης, είναι ένα έργο που μιλάει για όλα τα αρνητικά συνθήματα, που μας απομακρύνουν από τα όνειρά μας και από το λυτρωτικό συναίσθημα της Αγάπης. Περιέχει μαθήματα οδικής συμπεριφοράς για πεζούς και θεατρικό παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους. Στο τέλος της παράστασης οι ηθοποιοί μοιράζουν στα παιδιά το σκίτσο του έργου, για να χρωματίσουν το δικό τους Φορτηγάκι της Αγάπης.
Οι έμπειροι συντελεστές μας, μεταφέρουν με ευαισθησία και αμεσότητα τα νοήματα του έργου και παράλληλα ψυχαγωγούν τους μικρούς μας θεατές. Άλλωστε το παιδί, για να έχει ψυχική και σωματική ισορροπία, είναι απαραίτητο να καλύψει τις βιολογικές και ψυχολογικές του ανάγκες για χαρά, κίνηση, έκφραση. Τα συναισθήματα που νιώθει κατά την ψυχαγωγία, οδηγούν στην απόκτηση αυτοπεποίθησης, αυτογνωσίας, αισιοδοξίας και πνεύματος συνεργασίας.

Παραμύθι: Μάγια Ντελέζου
Θεατρικό κείμενο – Στίχοι –
Σκηνοθεσία: Χάρης Γεωργιάδης
Μουσική: Γιώργος Κωνσταντινίδης
Σκηνικά – Κοστούμια: Γιώργος Ανδριτσόγιαννος
Παίζουν: Βραχοπούλου Αφροδίτη
Κιούκη Έφη
Μπασέτα Μαρίνα
https://www.facebook.com/events/1172212419458366/
Διάρκεια παράστασης: 60-70 λεπτά