Ο σκηνοθέτης Χάρης Γεωργιάδης και η ηθοποιός Εύα Τσαμασιώτη μας μιλούν για την παράσταση “παραμόρφωση”, που είναι βασισμένη στη ζωή της Μαργαρίτας Καραπάνου. Ο Χάρης και η Εύα μας μίλησαν για τις πρόβες, τον τρόπο που δούλεψαν το έργο, αλλά και το πως αντιδρά το κοινό σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα.

Δείτε το βίντεο και πάρτε μια μικρή γεύση του Bloody Mary.

Όταν η εξάρτηση από ανθρώπους δημιουργεί πρόβλημα, όταν ο εθισμός από τα φάρμακα γίνεται λύση, όταν η συμπαράσταση έχει εκλείψει, όταν η ανιδιοτελής αγάπη δεν υπάρχει… τότε όλα σκοτεινιάζουν και αρχίζει η Παραμόρφωση! Ένα δραματικό έργο, βασισμένο στη ζωή της Μαργαρίτας Καραπάνου, όπου μιλάει για την μοναξιά, τις σχέσεις και την αδιαφορία.

Διάρκεια : 70’ – από 7/2/16 έως 7/3/16
Κάθε: Κυριακή στις 8:00 και Δευτέρα στις 9:00

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία &
Μουσική Επιμέλεια: Χάρης Γεωργιάδης
Σκηνικά & Κοστούμια: Κατερίνα Παναγιωτοπούλου
Φωτισμοί: Βασίλης Κρητικός
Κατασκευή κούκλας: Ειρήνη Ζαΐμη
Ήχος – Φώτα: Έφη Καζαμία

ΔΙΑΝΟΜΗ
(Με σειρά εμφάνισης)
Αντώνης (Νοσοκόμος): ΧΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
Βιολέτα (Ασθενής): ΕΥΑ ΤΣΑΜΑΣΙΩΤΗ
Μαργαρίτα (Γιατρός): ΧΑΡΑ ΣΤΑΘΗ

About The Author

M-word Web Radio

Οι παραγωγοί του σταθμού απαρτίζουν μια καλλιτεχνική κολεκτίβα, με moto τους τις λέξεις «Art & Life». Ο καθένας προερχόμενος και από διαφορετικό τομέα τέχνης (κινηματογράφο, τραγούδι, εικαστικά, θέατρο, συγγραφή κλπ) στόχο έχει μέσα από τις εκπομπές του να παρουσιάσει νέους καλλιτέχνες, αλλά και τάσεις, ιδέες και ρεύματα. Επειδή οι παρέες γράφουν καθημερινά την δικιά τους ιστορία, ταξιδέψτε μαζί μας και ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια καθημερινότητα γεμάτη δημιουργία και τέχνη.

Related Posts