Ο Πάνος Τσαλιγόπουλος και ο Άγγελος Θεοφίλου μας προσκαλούν στην καθιερωμένη βόλτα του Μικρού Ψαριού στον κόσμο της μουσικής, του θεάτρου, του κινηματογράφου, των βιβλίων και της τηλεόρασης. Στην παρέα τους ο ηθοποιός, μουσικός, σκηνοθέτης και τραγουδιστής Νίκος Βατικιώτης που μιλάει για την παράσταση Faltso Trio που σκηνοθέτησε.
Τρείς γυναίκες, τρία γράμματα και ένα μυστικό συνωμοτούν στην πιο… μυστήρια κωμωδία της χρονιάς.
Η Ζωή, η Ρεγγίνα και η Αλεξάνδρα ανοίγουν την πόρτα του σπιτιού τους και μας αποκαλύπτουν ¨πως σκέφτονται οι γυναίκες. Μαζί τους θα ανακαλύψουμε ένα μυστικό που θα αλλάξει την ζωή τους ( και όχι μόνο) … για πάντα. Μια πολύ μυστήρια κωμωδία από 20 Δεκεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 19.00 στο Θέατρο ΑΒΑΤΟΝ.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ – ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΝΙΚΟΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ
ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΙΤΤΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΣΚΗΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΑΣΤΟΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ
ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΡΕΤΣΟΥ
ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ: ΛΙΑΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ, ΚΙΤΤΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, ΛΟΡΙΝΑ ΚΑΤΣΙΩΤΗ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΑΘΥΡΗ
Εισιτήριο : 12 ευρώ – φοιτητικό / ανεργίας 10 ευρώ

About The Author

M-word Web Radio

Οι παραγωγοί του σταθμού απαρτίζουν μια καλλιτεχνική κολεκτίβα, με moto τους τις λέξεις «Art & Life». Ο καθένας προερχόμενος και από διαφορετικό τομέα τέχνης (κινηματογράφο, τραγούδι, εικαστικά, θέατρο, συγγραφή κλπ) στόχο έχει μέσα από τις εκπομπές του να παρουσιάσει νέους καλλιτέχνες, αλλά και τάσεις, ιδέες και ρεύματα. Επειδή οι παρέες γράφουν καθημερινά την δικιά τους ιστορία, ταξιδέψτε μαζί μας και ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια καθημερινότητα γεμάτη δημιουργία και τέχνη.

Related Posts