Ο Σίμος είναι μέλος της θεατρικής ομάδας «Άβυσσος» και της παράστασης «Δηλητήριο». Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης και μίσους ή για ένα ψυχολογικό δράμα;Δεν έχει να κάνει πάντα μοναχά το τι συμβαίνει ώστε να μπορούμε να προσδιορίσουμε μία κατάσταση αλλά και το ποια οπτική γωνία επιλέγουμε για να τη δούμε. Μέσα από σαρκαστική διάθεση, μαύρο χιούμορ και ειρωνεία ως προς την αντιμετώπιση των ανθρώπων στη ζωή, εύκολα το δραματικό στοιχείο παραχωρεί τη θέση του στο κωμικό και το αντίθετο. Τα ερωτήματα πολλά. Οι πόθοι και τα όνειρα, ακόμα περισσότερα.

Την παράσταση “Δηλητήριο” έχει γράψει και σκηνοθετήσει η Αλεξάνδρα Μέγα. Παίζουν οι: Αλεξάνδρα Μέγα, Γιάννης Ντάσιος, Μαίρη Καρφάκη, Σίμος Δρακόπουλος. Τελευταία παράσταση 19/1/16, στις 21:15, στην Death Disco (Ωγύγου 16, Ψυρρή). Εισητήριο 5 Ευρώ.

About The Author

M-word Web Radio

Οι παραγωγοί του σταθμού απαρτίζουν μια καλλιτεχνική κολεκτίβα, με moto τους τις λέξεις «Art & Life». Ο καθένας προερχόμενος και από διαφορετικό τομέα τέχνης (κινηματογράφο, τραγούδι, εικαστικά, θέατρο, συγγραφή κλπ) στόχο έχει μέσα από τις εκπομπές του να παρουσιάσει νέους καλλιτέχνες, αλλά και τάσεις, ιδέες και ρεύματα. Επειδή οι παρέες γράφουν καθημερινά την δικιά τους ιστορία, ταξιδέψτε μαζί μας και ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια καθημερινότητα γεμάτη δημιουργία και τέχνη.

Related Posts