Υπερσιβηρικός – Σχολή Καλών Τεχνών @ www.m-wordradio.gr

” Υπερσιβηρικός “, πήγαμε, την είδαμε και σας την παρουσιάζουμε !!!!
Μια αξιέπαινη δουλεία !!!!!

Η ομάδα «Παραμύθι από μακριά» και η Vilia Hatzopoulou έκαναν πολύ καλή δουλειά, σε έναν χώρο δίχως προηγούμενες θεατρικές αναμνήσεις, που ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες του στο Θέατρο και το κοινό.

“Η μικρή ιστορία ενός παθιασμένου ζευγαριού, απέναντι στην Μεγάλη Ιστορία του Κόσμου και της Ανθρωπότητας… από την Ευρώπη των Βαλκανικών Πολέμων μέχρι την Ρωσία της Οκτωβριανής Επανάστασης… για χάρη της πιο μεγάλης Αρκούδας, της Σιβηρικής!”

«Ξέρεις πόσα εκατομμύρια βήματα είναι από δω ως τη Σιβηρία; Ένα στραβοπάτημα και δεν θα μάθεις ποτέ ξανά για μένα»…

«ΥΠΕΡΣΙΒΗΡΙΚΟΣ»

Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών | Κτίριο Γλυπτικής | Αίθουσα Σχεδίου
Πειραιώς 256, Ταύρος
Παρασκευή 28.02.2014 στις 9:00 μ.μ.
— with Θέατρο των Αλλαγών, Vismai Jivan, Vyzantia Pyriohou Guy, Βασιλης Τσαρασ, Ilias Valasis, Georgia Katsiri, Anna Mixalopoulou, Μαριλένα Καρρά and Vilia Hatzopoulou at Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών.

The Theater of Changes

About The Author

M-word Web Radio

Οι παραγωγοί του σταθμού απαρτίζουν μια καλλιτεχνική κολεκτίβα, με moto τους τις λέξεις «Art & Life». Ο καθένας προερχόμενος και από διαφορετικό τομέα τέχνης (κινηματογράφο, τραγούδι, εικαστικά, θέατρο, συγγραφή κλπ) στόχο έχει μέσα από τις εκπομπές του να παρουσιάσει νέους καλλιτέχνες, αλλά και τάσεις, ιδέες και ρεύματα. Επειδή οι παρέες γράφουν καθημερινά την δικιά τους ιστορία, ταξιδέψτε μαζί μας και ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια καθημερινότητα γεμάτη δημιουργία και τέχνη.

Related Posts