Ο Πάνος Τσαλιγόπουλος και ο Αγγελος Θεοφίλου, παρουσίασαν στην εκπομπή “μικρό ψάρι σε μεγάλη λίμνη” τους συντελεστές της ταινίας “The Spectator – Θεατής”, να μιλήσουν μεταξύ άλλων για την καμπάνια τους στην πλατφόρμα indiegogo και για την ιδέα της ταινίας.
Ο Θάνος (Ορέστης Τζιόβας) έχει αποκοπεί από κάθε συναίσθημα και παρακολουθεί τη ζωή του από απόσταση, σαν να είναι ταινία, επιλέγοντας τα πλάνα που θα μοντάρουν την καθημερινότητά του.

Ο Θοδωρής Βουρνάς (Χωρίς Γάλα, Εθελοντές κ.ά.) σκηνοθετεί τον Ορέστη Τζιόβα και τον Δημήτρη Πετρόπουλο στην έκτη του ταινία μικρού μήκους, παίρνοντας ως πρώτη ύλη τον μονόλογο Making Movies από το θεατρικό έργο Bedtime Stories του Γιώργου Ηλιόπουλου, σε μια κινηματογραφική διασκευή του Γιάννη Γεωργίου (The Republic).
Θοδωρής Βουρνάς – σκηνοθέτης

Ο Θοδωρής Βουρνάς φοίτησε στο τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Αθήνας και σπούδασε στο τμήμα Σκηνοθεσίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Από το 2010 έχει σταθερή παρουσία στα κινηματογραφικά δρώμενα, έχοντας σκηνοθετήσει 5 ταινίες μικρού μήκους, που έχουν ταξιδέψει σε διεθνή φεστιβάλ. Παράλληλα, σκηνοθετεί και θέατρο, με πάνω από δέκα παραστάσεις στο ενεργητικό του.

Γιάννης Γεωργίου – σεναριογράφος

Ο Γιάννης Γεωργίου σπούδασε αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και σκηνοθεσία φιλμ στη National Film and Television School της Αγγλίας. Δούλεψε στο Λονδίνο ως σκηνοθέτης και μοντέρ, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθούσε σεμινάρια σεναρίου και ηθοποιίας. Σήμερα, ζει και εργάζεται στην Αθήνα.
https://www.indiegogo.com/projects/the-spectator-a-short-film-by-thodoris-vournas#/

About The Author

M-word Web Radio

Οι παραγωγοί του σταθμού απαρτίζουν μια καλλιτεχνική κολεκτίβα, με moto τους τις λέξεις «Art & Life». Ο καθένας προερχόμενος και από διαφορετικό τομέα τέχνης (κινηματογράφο, τραγούδι, εικαστικά, θέατρο, συγγραφή κλπ) στόχο έχει μέσα από τις εκπομπές του να παρουσιάσει νέους καλλιτέχνες, αλλά και τάσεις, ιδέες και ρεύματα. Επειδή οι παρέες γράφουν καθημερινά την δικιά τους ιστορία, ταξιδέψτε μαζί μας και ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια καθημερινότητα γεμάτη δημιουργία και τέχνη.

Related Posts