Η εκπομπή “Τα ίσια Ανάποδα” με την Κέλλυ Καραμάνη και τη Μαριάννα Μουσσάκου, μίλησαν με τους συντελεστές της παράστασης “Στα σκοτεινά – making movies” που παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά στον πολυχώρο Cartel.

Στα Σκοτεινά – Making Movies από 2/12 αλλάζουμε ώρα και ξεκινάμε στις 20.30 κάθε Τετάρτη και Πέμπτη I Cartel τεχνοχώρος Ι Αγ. Άννης & Μικέλης 4 – Στάση Μετρό Ελαιώνας.

κείμενο
Γιώργος Ηλιόπουλος

σκηνοθεσία
Θοδωρής Βουρνάς

Οι παραστάσεις συνεχίζονται για όλο τον Ιανουάριο στο τεχνοχώρο CARTEL.

Υπάρχει μια στιγμή λίγο πριν κοιμηθούμε που οι άμυνες, οι αντιστάσεις και όλοι οι μηχανισμοί που έχουμε αναπτύξει καθώς μεγαλώνουμε για να αντέξουμε υποχωρούν… Ανοίγουν οι πόρτες που τόσο καλά, συνειδητά ή όχι, έχουμε φροντίσει να κλειδώσουμε και «αυτό» που πνίγουμε μέσα μας παρουσιάζεται μπροστά μας.

Το Στα Σκοτεινά – Making Movies είναι ένα ημερολόγιο συναντήσεων. Δεν είναι μονόλογοι, αλλά μια σειρά διαλόγων – μια σειρά εξομολογήσεων. Μια άσκηση συνειδητοποίησης και κατανόησης. Είναι μια διαδρομή προς τα μέσα – μια συνάντηση με το σκοτάδι που θέλει να γίνει φως…

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο: Γιώργος Ηλιόπουλος
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Βουρνάς
Βοηθός Σκηνοθέτη: Βίλλυ Τερτίπη
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Σκηνικά – Κοστούμια: Σοφία Λεγάτου
Μουσική: Σωτήρης Καστάνης
Φωτογραφία promo/artwork: Γιώργος Γιαννίμπας
Φωτογραφίες παράστασης: Αποστόλης Ζυγούρης
Βίντεο: Γιώργος Τσιρογιάννης
Προβολή – Επικοινωνία: BrainCo AE

Παίζουν: Ορέστης Τρίκας,
Νίκος Αναγνωστόπουλος
Λάζαρος Βασιλείου
Λία Τσάνα

Tεχνοχώρος CARTEL
Αγ. Άννης & Μικέλης 4 – Βοτανικός

About The Author

M-word Web Radio

Οι παραγωγοί του σταθμού απαρτίζουν μια καλλιτεχνική κολεκτίβα, με moto τους τις λέξεις «Art & Life». Ο καθένας προερχόμενος και από διαφορετικό τομέα τέχνης (κινηματογράφο, τραγούδι, εικαστικά, θέατρο, συγγραφή κλπ) στόχο έχει μέσα από τις εκπομπές του να παρουσιάσει νέους καλλιτέχνες, αλλά και τάσεις, ιδέες και ρεύματα. Επειδή οι παρέες γράφουν καθημερινά την δικιά τους ιστορία, ταξιδέψτε μαζί μας και ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια καθημερινότητα γεμάτη δημιουργία και τέχνη.

Related Posts