Ο Γιώργος Ζορμπάς για άλλη μια χρονιά μπροστά από τα μικρόφωνα του M-word web radio, μας κάνει παρέα με την πιο ροκ μουσική.

Κάθε Τετάρτη στις 22.00
22:00 Τις Νύκτες Ντύνομαι Παιδί
Έχετε την διάθεση να μοιραστούμε κομμάτια που έγραψαν ιστορία? που στιγμάτισαν τον χώρο της ροκ μουσικής σκηνής? Τότε έχετε βρει την κατάλληλη εκπομπή…

BIO
Είμαι ο Γίωργος Ζορμπάς και μαζί σας θέλω να αναπολώ κάθε εβδομάδα την αθωότητα των παιδικών μου χρόνων. Τότε που καταλάβαινα την μουσική στην πιο αγνή της μορφή, την ροκ. Τότε που ήξερα οτι 1+1 μας κάνουν δύο, όπως και στην μουσική δηλαδή που χρειαζόμαστε όργανα για να παίξουμε, να την φτιάξουμε. Κιθάρες, μπάσα, κρουστά, και όχι υπολογιστές και drum machines.

 

About The Author

M-word Web Radio

Οι παραγωγοί του σταθμού απαρτίζουν μια καλλιτεχνική κολεκτίβα, με moto τους τις λέξεις «Art & Life». Ο καθένας προερχόμενος και από διαφορετικό τομέα τέχνης (κινηματογράφο, τραγούδι, εικαστικά, θέατρο, συγγραφή κλπ) στόχο έχει μέσα από τις εκπομπές του να παρουσιάσει νέους καλλιτέχνες, αλλά και τάσεις, ιδέες και ρεύματα. Επειδή οι παρέες γράφουν καθημερινά την δικιά τους ιστορία, ταξιδέψτε μαζί μας και ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια καθημερινότητα γεμάτη δημιουργία και τέχνη.

Related Posts